Az Acer a sztereoszkópikus 3D-s élményeket lehetővé tevő eszközökkel bővíti a SpatialLabs-es portfólióját

A SpatialLabs Unity plug-in modul, az Acer OpenXR futtatókörnyezet és az Acer SteamVR Bridge egyszerű hordozhatóságot biztosít a sztereó 3D és Extend Reality (XR) tartalmakhoz és alkalmazásokhoz az Acer SpatialLabs Pro eszközökön.

Az Acer ma bejelentette, hogy kibővíti az iparágvezető SpatialLabs™ technológiájához tartozó fejlesztői eszközöket, amelyek több lehetőséget biztosítanak a szemüveg nélküli, sztereoszkópikus 3D élmények fejlesztésére az Acer SpatialLabs Pro eszközökön. Az új Unity plug-in modul támogatásával a különböző iparágak fejlesztői használhatják a SpatialLabs Pro eszközöket sztereó 3D tartalmak és alkalmazások létrehozásához. Az Acer OpenXR futtatókörnyezete a SpatialLabs számára tanúsított, így a fejlesztők OpenXR protokollokat használhatnak sztereó 3D tartalmak és alkalmazások készítése során a SpatialLabs megjelenítőin. Az Acer SteamVR Bridge segít kiaknázni a sztereó 3D-ben rejlő lehetőségeket a VR-alkalmazások fejlesztői számára, hogy még jobb, magával ragadó élményt nyújthassanak SpatialLabs Pro eszközök használatakor.


Pro Suite fejlesztői program: Unity Plug-in
Az Acer elindította a Unity plug-in támogatását, és az Unreal plug-in mellett több alkotóra is kiterjeszti elérhetőségét különböző területeken, beleértve az oktatást, az építészetet, az építkezést, az orvostudományt. A sztereó 3D-s tartalmak és alkalmazások létrehozásának széles körben használt platformjaként a professzionálisabb fejlesztők kihasználhatják a Unity plug-in meglévő eszközeit és ágazatait, hogy fokozzák élményeiket, és segítsenek modelljeik valódi 3D-s formában való bemutatásában az Acer SpatialLabs Pro eszközökön anélkül, hogy speciális szemüvegre lenne szükségük

Acer OpenXR Runtime
Az Acer sikeresen megszerezte az OpenXR Runtime megfelelőséget, így a SpatialLabs Pro eszközöket az OpenXR-hez teljesen kompatibilissá tette. A Khronos OpenXR munkacsoport régi tagjaként és közreműködőjeként az Acer felkarolja a nyílt szabványokat, és elkötelezett amellett, hogy elérhető ökoszisztémát építsen ki hardvermegoldásai számára.
Acer legújabb mérföldköve a kiterjesztett valóság (XR) fejlesztői közössége javát szolgálja azáltal, hogy további eszközválasztási lehetőségeket kínál, hogy bemutathassák alkotásaikat nagy felbontású, szemüveg nélküli sztereoszkópikus 3D-ben. A tartalom- és alkalmazáskészítők élvezhetik az OpenXR többplatformos, nagy teljesítményű API-jának szinergiáját a gyorsabb megjelenés érdekében, valamint az Acer most már több éves tapasztalatát a magával ragadó, sztereoszkópikus 3D-s képalkotás terén a SpatialLabs megoldáson keresztül. Az OpenXR futtatókörnyezet az Acer SpatialLabs Pro eszközök felhasználói számára is elérhető, hogy olyan OpenXR-kompatibilis alkalmazásokat használhassanak, mint az AutoDesk VRED 2023 és a Blender.


Acer SteamVR Bridge
Az Acer szabadalmaztatott SteamVR Bridge illesztőprogramjának elérhetőségével a VR-alkalmazások fejlesztői a virtuális túráktól a művészeti kiállításokig és az oktatási tartalmakig konvertálhatják alkotásaikat az Acer SpatialLabs Pro eszközein, hogy lenyűgöző képeket és élményt biztosítsanak a felhasználóknak VR szett nélkül. A SpatialLabs Pro készülékek felhasználói az Acer SteamVR Bridge-t az NVIDIA Omniverse™ funkcióval is használhatják, hogy egyszerűsítsék a munkafolyamatokat, és kibővítsék lehetőségeiket az összetett grafikák, vizuális effektusok és szimulációk továbbfejlesztett sztereó 3D-s vetítéséhez.
Látogassa meg a SpatialLabs Developer webhelyet, ha további információra van szüksége a legújabb frissítésekről és élőben tapasztalja meg a SpatialLabs Pro eszközöket, mivel azok 2023. május 30. és június 2. között a COMPUTEX kiállításon lesznek a 2. számú standon:
M0820, 4F, 1. csarnok, Taipei Nangang Kiállítási Központ Tajvan.