Ava Max máris futószalagon hozza az újabb slágert

AVA MAX: SO AM I

    MEGHALLGATOM  

Még meg sem vetette lábát a slágerlisták élén a „Sweet But Psycho”, Ava Max máris futószalagon hozza az újabb slágert. Az amerikai popdíva „So Am I” című slágervárományosát alig néhány órája mutatták be, a rajongók máris kitörő örömmel fogadták az énekesnő legújabb munkáját, aki most sem okozott csalódást. 

„A „So Am I” arról szól, hogy merjünk mások, különbek lenni, kitűnni a szürkeségből és ne fogadjuk el feltétel nélkül azt, amit ránk akar erőltetni a társadalom- értékeljük és ünnepeljük azt, ami valóban egyedivé tesz minket.”- mesélte Ava Max. „Amikor szomorú vagyok, arra emlékeztetem maga, hogy a hibáimmal együtt vagyok teljes, hiszen a való életben nincs is olyan, hogy tökéletes.”- tette hozzá az énekesnő. 

Ava Max egyedülálló tehetsége megkérdőjelezhetetlen. Albán felmenőkkel rendelkezik, szülei 1990-ben hagyták el az országot az akkori belpolitikai helyzet miatt, és Ava ezt nem is feledi, sőt! Büszkén vallja, hogy szülei bátorsága és származása inspirálja a munkában. Az Amerikában nevelkedett énekesnő már kiskora óta borzolja a kedélyeket élénk, tüzes hangjával. Wisconsinban született, Virginiában nevelkedett, majd Los Angelesbe költözött, hogy megvalósítsa önmagát. Amit eddig láttunk belőle, az hihetetlenül izgalmas, Ava egy igazi egyéniség hatalmas tehetséggel!