Augusztustól ismét fizethetünk SZÉP-kártyával az Auchan áruházakban

Augusztus elsejétől az Auchan áruházakban is használható az OTP, K&H, MKB SZÉP-kártya. A grillpulton eddig is lehetett velük fizetni a helyben fogyasztott élelmiszerekért, ez egészül ki mától a hideg élelmiszerek vásárlásával.

2023. augusztus 1-jétől az Auchan is csatlakozik a SZÉP-kártya elfogadóhelyek közé, így egészen az év végéig lehetőség lesz a kártya használatára az élelmiszerek vásárlásánál is. A SZÉP-kártya az alkohol kivételével minden élelmiszer vásárlására felhasználható lesz, azonban a nem élelmiszer termékekért továbbra sem lehet vele fizetni. Az áruházlánc mindegyik zsebből történő fizetést elfogadja.

A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy a hagyományos kasszáknál fizetéskor a blokkon, az önkiszolgáló kasszáknál pedig egy külön soron lesz látható, hogy mekkora összeget tesznek ki kosarunkból az élelmiszerek, amit a zsebektől függetlenül le tudunk vonni a SZÉP-kártyáról. A vásárlás többi részét pedig a szokásos módon bankkártyával, vagy készpénzben egyenlíthetjük ki.

A SZÉP-kártyás fizetési lehetőség augusztus 1-jétől az ország összes Auchan áruházában rendelkezésre áll, budapesti régiós kiszállítás esetében pedig az online rendeléseknél is felhasználható.