Audiopoeta – Velem van a baj

Belényi Mihály, azaz Audiopoeta nem aprózta el az év végét: legújabb dalához Magyarország egyik legnépszerűbb és legtehetségesebb színésznőjével, Farkas Franciskával forgatott videóklipet.

„Élmény volt Franciskával dolgozni. Emlékszem, miután elhangzott a rendezői “ennyi”, azonnal megöleltük egymást és megállapítottuk, hogy egy szakítást még eljátszani is borzalmas. Bár alapvetően én nem vagyok színész, abszolút nem kellett megjátszanom semmit. Franciska megteremtette a szituációt és nekem már csak el kellett helyezkednem benne. Zseniális volt”- meséli az előadó.

A látványos videó zenekari jeleneteiért a stáb egészen Pilisborosjenőig ment, ahol a Teve-sziklát egy rögtönzött mini koncerttel hódították meg, a közönség legnagyobb örömére.

„A vasárnapi forgatáson újra és újra eljátszottuk a számot, majd szépen lassan egyre többen gyűltek körénk, mert azt hitték, koncertet adunk. Aznap többször is megtapsoltak minket egy sziklaszirten. Egészen érdekes érzés volt, tekintve, hogy az idei évben az élő koncertek nagy része elmaradt”.

A dalt ezúttal is maga Audiopoeta írta, aki most igazán merész vizekre evezett. Eddig is tabudöntögető kiadványokkal jelentkezett, a mostani azonban minden témáját felülmúlja. Saját életéből merít, az őt ért párkapcsolaton belüli verbális és fizikai abúzusról mesél.

Az előadó célja, hogy ilyen módon is felhívja a figyelmet arra, hogy lássunk, támogassunk, áldozatként pedig merjünk lépni és segítséget kérni. Mindezt pedig egy lebilincselő dalba és videóba bújtatta.

MEGNÉZEM