Átprogramozó maszk az Amway-től

Az örök fiatalságra nem várhatunk, de sokat tehetünk az egészségtől sugárzó, fiatalos külsőért. A kor előrehaladtával bőrünk veszít rugalmasságából, de a megfelelő eszközökkel késleltethetjük az öregedés folyamatát. Mit tegyünk? A helyes táplálkozás és a rendszeres mozgás mellett figyeljünk a megfelelő hidratálásra, a napi rutin betartására és az extra ápolásra is. Az ARTISTRY új maszkjával átprogramozhatjuk bőrünk jövőjét!

ARTRISTRY YOUTH XTEND Átprogramozó maszk

Az ergonomikus kialakítású, két részből álló maszkkal bőröd fiatalabb és rugalmasabb lesz. A maszk 3 különleges hatóanyaggal veszi fel a harcot az öregedés látható jeleivel szemben. A Lifesirt kivonat serkenti a bőr természetes fehérjetermelését, a bőrsejtek élettartamának meghosszabbításával lassítja az öregedést. Az ARTISTRY Micro-X6 peptid fokozza a kollagén termelését, az afrikai majomkenyérfa gyümölcsének kivonata pedig segít a bőr állapotának javításában: nyugtat, fiatalít és táplál. A kétrészes kialakítással a tápanyagok még jobban fel tudnak szívódni.

Ajánlott fogyasztói ára: 19 200 Ft (1 csomag/5 maszk)

3 rutin a fiatalos bőrért

  1. Mosd le az arcod reggel és este tonikkal, majd hidratálj minden nap.

  2. Hetente kétszer radírozd le a bőröd, hogy ezzel is eltávolítsd az elhalt hámsejteket. A radírozás abban is segít, hogy jobban beszívódjon majd a tápanyag a bőrödbe.

  3. Használd az Amway újraprogramozó maszkját heti egyszer, hogy lassítsd az öregedést. A maszkkal látható eredményt érhetsz el! Feszesebb, ragyogóbb és hidratáltabb lesz a bőröd!

Az Amway-ről

A családi tulajdonú Amway™ a világ egyik vezető fogyasztási cikkeket gyártó és forgalmazó vállalata, kínálatában több mint 450 csúcsminőségű szépségápolási, wellness és háztartási termék található, melyek kizárólag független termékforgalmazókon keresztül érhetők el a fogyasztók számára. Az 1959-ben az egyesült államokbeli Adában alapított vállalat több mint 100 országban és területen működik, 2016-os éves árbevétele elérte a 8,8 milliárd dollárt. Az Amway legnépszerűbb márkái a NUTRILITE™ vitaminok, ásványi anyagok és étrend-kiegészítők, az Artistry™ bőrápolók és színes kozmetikumok, valamint az eSpring™ víztisztító rendszerek.