Annabelle viccei

Amikor horrorfilm készül, a híradások általában azokról a misztikus jelenségekről szólnak, amelyek forgatás közben megesnek. Az Annabelle 2 – A teremtés (Annabelle: The Creation, hazai bemutató: augusztus 10.) készítése közben Miranda Otto például minden hajnalban ugyanabban az időben felriadt a szállodai szobájában, és lépteket hallott a lapostető felől; a világosítók pedig úgy emlékeznek, többször is látták, hogy a filmben szereplő, kísérteties baba, Ananbelle a szemével követi a mozgásukat.

Anthony LaPaglia, aki tragikus múltú, a démonaival küzdő férfit alakít a James Wan producer és az Amikor kialszik a fény rendezője irányításával készült horrorban, viszont úgy emlékszik, hogy a rémisztő kalandok forgatása közben nagyon sokat röhögtek.

– Van egy jelenet, amikor egy keresztet magam elé tartva próbálok ellenállni a démonnak – mesélte újságíróknak a legendás színész. – És én nagyon beleéltem magam az erőlködésbe, szóval, a jelenet közben valahogy a földre zuhantam. És szétrepedt a nadrágom. Vagyis, a stáb nagy meglepetésére, akkor sem álltam fel, amikor leállt a kamera. Nem tudták, mi bajom. Végül, két kézzel a nadrágomba kapaszkodva tápászkodtam fel, és azt mondtam: „egy felnőtt embernek már nem ilyesmivel kellene pénzt keresnie”… amire csak még jobban nevettek rajtam…

IC Press