Alcatel U5 HD – gyönyörű kijelző és 4G

 

Az okostelefonok világával ismerkedők számára nem mindegy, hogy milyen minőségű és színvilágú kijelzőn találkoznak elsőként az élménnyel. A most bejelentett Alcatel U5 HD lenyűgöző, HD felbontású kijelzőjével, kiváló minőségű képeket és videókat készítő kamerájával, a kényelmes fogást biztosító kialakításával, illetve az Android legfrissebb verziójával ideális választás azok számára, akik most lépnének be az okostelefonok birodalmába.

Kreatív szelfik vakuval megtámogatva

Az Alcatel U5 HD előlapi, 8 megapixeles kamerájával pillanatok alatt elkészül a tökéletes szelfi. Hogy a felvételek gyengébb fényviszonyok között is hibátlanul sikerüljenek, az elülső kamera saját vakut kapott. A Face Mask alkalmazás mozgalmas hanghatásokkal és animációkkal teszi még érdekesebbé a fotókat, a Face Show pedig látványos és szórakoztató videókat készít a szelfikből. Ezekkel a lehetőségekkel mindenki kiélheti kreativitását, majd könnyedén megoszthatja a műveket a közösségi oldalakon.

Hasznos funkciók és villámgyors 4G

Az Alcatel U5 HD egy sor olyan képességgel várja a felhasználókat, amelyek megkönnyebbítik az okostelefonnal való ismerkedést. Az Easy Mode egyszerűsített kezdőképernyővel teszi még könnyebbé az alkalmazások közötti eligazodást, a Phone Guard pedig optimalizálja a memóriakezelést, takarékoskodik az akkumulátor kapacitásával, és felturbózza a teljesítményt, ha szükséges.

A 4G támogatásnak köszönhetően az Alcatel U5 HD használói gond nélkül netezhetnek a hálózaton és nézhetnek akár élő közvetítéseket is. Az 5 colos, HD felbontású kijelző élénk és világos képet ad, ami szinte minden látószögből élvezhető marad. A vékony kialakítás, a lekerekített szélek, a készülékház speciális felülete mind azt szolgálja, hogy könnyű és biztos fogás essen a telefonon. Ezt egészíti ki a finoman gravírozott bekapcsoló gomb, amit emiatt bármikor, akár vakon is könnyű megtalálni.

Az Alcatel U5 HD nem csak tudásában, hanem árában is vonzó lehet az okostelefonokkal ismerkedőknek, vagy bárki számára, aki megfizethető készüléket keres.

Az Alcatel U5 HD itthon szeptember 30-tól lesz elérhető, 119 eurós áron.

Az Alcatel Mobil Eszközökről
A TCL Communication Hong Kongban bejegyzett vállalat, amelynek folyamatosan bővülő globális portfóliójába tartozik különböző mobil és internet eszközök designja, fejlesztése és piacra dobása. A cég termékei jelenleg több mint 160 országban vásárolhatók meg Észak-Amerikában, Latin-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és Ázsiában. A cég világszinten a top 10 telefongyártással foglalkozó cégébe tartozott 2016-ban a telekommunikációs iparral foglalkozó kutatócég, az IDC értékelése alapján.

Az Alcatel márkájú telefonok a TCL Communicationtól innovatív, funkciókban gazdag felhasználói élményt nyújtanak, amelyek elérhetővé teszik a mai mobiltechnológiákat. Egy értékekben gazdag termékpaletta, amelyet mindenki által igényelt technológiával töltenek meg. A termékek és megoldások a Z-generációs és milleniális fogyasztók igényeihez illeszkednek egy egyszerű, személyes, autentikus megközelítéssel. Összekapcsolva a helyi piacok ismeretét a teljes gyártási folyamat irányításával, az Alcatel márkájú termékek a TCL Communicationtól személyre szabott felhasználói élményt nyújtanak innovatív, értékekben gazdag, nagy teljesítményű mobilkészülékekkel, amelyek biztosítják használóiknak hogy felfedezzék és élvezzék a mindennapi örömöket.

A TCL a TCL Corporation bejegyzett védjegye. Minden egyéb védjegy a megfelelő bejegyző tulajdona. Az Alcatel a Nokia védjegye, amelyet a TCL licenszelve használhat. További információkért látogasson el a http://www.alcatel-mobile.com/ weboldalra.