Adventi jótékonysági koncertre hív  az Ökumenikus Segélyszervezet és az Opera

Rászoruló családoknak nyújthat kapaszkodót, aki az Erkel Színház

Jancsi és Juliska december 10-ei meseoperájára vált jegyet

Az Ökumenikus Segélyszervezet nagy hangsúlyt helyez a rászoruló gyermekek fejlesztésére, felzárkózásuk elősegítésére. Kapaszkodó elnevezésű programja keretében országszerte 10 helyszínen közel 1500 gyermek vesz részt rendszeresen közösségi és fejlesztő programjain. Intézményhálózatában a foglalkozások sokfélesége (lovas- és mozgásterápia, kreatív- és élményprogramok, korrepetálás, gyógypedagógiai és pszichológiai szolgáltatások) és a személyre szabott fejlesztési tervek adnak valódi esélyt a nehéz sorsú gyermekeknek a hosszú távú változásra. Az Ökumenikus Segélyszervezet szakembereivel arra törekszik, hogy a gyermekek minden segítséget megkapjanak a szegénység okozta hátrányok leküzdéséhez.

Hogy még több gyermek számára nyújthasson szeretettel és hozzáértéssel kapaszkodót az Ökumenikus Segélyszervezet, az Operával összefogva jótékonysági előadás keretében mutatják be december 10-én, vasárnap 18 órakor a Jancsi és Juliska című meseoperát az Erkel Színházban. Az előadás teljes jegybevételét az Ökumenikus Segélyszervezet kapja meg.

A Grimm-fivérek híres meséjéből írt egész estés, az alaptörténettől kissé eltérő gyermekopera különleges élményt nyújt a nézőknek. Engelbert Humperdinck, a német meseopera kiemelkedő zeneszerzőjének művét Richard Strauss egyenesen mesterműnek nevezte, mely hatalmas sikert arató bemutatóját követően világhódító útra indult.

Még lehet jegyet vásárolni, segítsen Ön is! Az előadásra jegyet váltók a tartalmas szórakozás mellett a segítés örömével is gazdagodhatnak.

Jegyek vásárolhatók online a www.opera.hu oldalon vagy személyesen a Magyar Állami Operaház jegypénztáraiban (Operaház: 1061 Budapest, Andrássy u. 22., Erkel Színház: 1087 Budapest, II. János Pál pápa tér 30.) és az Allee Bevásárlóközpontban (1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10.).

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .