A Xerox új multifunkcionális nyomtatócsaládot mutatott be

Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.

… WiFi Direct és mobil nyomtatás támogatással

Device features WiFi Direct technology that enables wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.

A három új nyomtató nagyobb megbízhatóságot és nyomtatási kapacitást biztosít a költséghatékony kisvállalkozások számára

Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.

A Xerox egy új, három eszközből álló, költséghatékony nyomtatócsaládot mutatott be, amelyek célja a kisebb irodák mobilitásának a segítése anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a képminőség, a biztonság vagy a felhasználói élmény tekintetében. A Xerox B210, B205 és B215 multifunkcionális nyomtatók nagy sebességű, vezeték nélküli kapcsolatot biztosítanak, lehetővé téve a felhasználóknak hogy bármikor bárhonnan nyomtathassanak.

Mindegyik nyomtató WiFi Direct technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli nyomtatást router használata nélkül, valamint támogatja az Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria és Android applikációkon keresztül történő mobil nyomtatást is. A sorozat minden tagja akár 31 oldal nyomtatására is képes percenként, nagy felbontású 1200 x 1200 DPI képminőséggel.

A Xerox VersaLink® és AltaLink® nyomtatócsaládokhoz hasonlóan a B215 szintén 3,5 inches érintőképernyővel rendelkezik, amely a mobiltelefonokhoz hasonló felhasználói élményt biztosít.

„A kisvállalkozások, és azok, akik otthonról dolgoznak, egyszerű kezelhetőséget, funkcionalitást és nagy nyomtatási kapacitást keresnek ugyanúgy, mint a nagyobb irodákban. Ez a könnyű, kompakt nyomtatócsalád a megfelelő adottságokkal rendelkezik elérhető áron” – mondta Terry Antinora, a Xerox Workplace Solution elnökhelyettese.

A Xerox

Az intelligens munkahelyi megoldások korában nemcsak gondolkodunk a jövő technológiai megoldásain, de létre is hozzuk azokat. A Xerox Corporation egy olyan vezető technológiai vállalat, amely a digitális és fizikai megoldások keresztezésére összpontosít. Az automatizációt és a következő generációs személyre szabási lehetőségeket felhasználva átértelmezzük a termelékenységet, a növekedést és biztonságosabbá tesszük a világot. Az innovatív technológiáinkkal és az intelligens munkahelyi megoldásainkkal — Powered by Xerox ®— minden nap arra törekszünk, hogy segítsük a kommunikációt és a hatékonyabb munkát.

A Xerox Magyarország Kft. több mint 25 éve kezdte meg működését hazánkban. A közép-kelet-európai országokat, tömörítő CIT régió szerves része, továbbá a piac meghatározó szereplője. A magyar leányvállalat elsődleges profilját a gép, kellékanyag és papír kereskedelem mellett a magas színvonalú üzemeltetési- és szervíz szolgáltatások, illetve az innovatív dokumentumkezelési megoldások képezik.

Tudjon meg többet rólunk a www.xerox.com weboldalon és kövessen minket Twitteren (@Xerox).