A Wizz Air új magyar nagykövetei

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága büszkén mutatja be az új WIZZ nagyköveteket, akik a következő két évben a légitársaság hivatalos arcai lesznek.

Több mint 290 000 szavazat érkezett a két hetes nyilvános online szavazás során, ahol a Wizz Air Facebook-rajongói kiválaszthatták a az új WIZZ nagyköveteket. 83 jelölt szállt versenybe, ők elmondhatták a közönségnek, hogy miért szeretnék megkapni a megtisztelő WIZZ nagyköveti címet, és bemutathatták, mit jelent számunkra a légiutas-kísérői hivatás. A teljes hálózatban 31 új nagykövetet választottak, közülük Ivett, Szonja és Zsanett képviseli Magyarországot a következő két évben.

Az újonnan megválasztott WIZZ nagykövetek képviselik majd Magyarországot és a Wizz Airt sajtórendezvényeken, jelentős eseményeken, toborzási és nyílt napokon, továbbá interjúkat adnak magazinok, rádió- és tévéműsorokban szerte Európában. A WIZZ nagykövetek megosztják majd, mit jelent a Wizz Air család tagjának lenni, végigkísérik az érdeklődőket a légiutas-kísérő csapat tagjaként eltöltött csodálatos napjaikon, bemutatják kedvenc WIZZ úticéljaikat, valamint ismertetik a Wizz Air legelőnyösebb ajánlatait és termékeit.

Az új nagykövetek már bemutatkoztak a budapesti programindító fotózáson. A színfalak mögötti videó megtekinthető a Wizz Air hivatalos YouTube-csatornáján: https://www.youtube.com/watch?v=eRhES-XcyYI

A WIZZ nagyköveti programról további információ a Wizz Air Facebook-oldalán található: www.facebook.com/wizzaircom

Diederik Pen, a Wizz Air ügyvezető alelnöke és üzemeltetési igazgatója elmondta: „A Wizz Air hisz abban, hogy sikerünk titka a kiváló csapatunk, melynek tagjaiban közös a repülés iránti szenvedély és az elkötelezettség az iránt, hogy utasainknak tökéletes fedélzeti élményt biztosítsanak. Éppen ezért örömmel mutatom be új WIZZ nagyköveteinket, akik a Wizz Air hivatalos arcai lesznek a következő két évben. Kiemelkedő légiutas-kísérőink közül is a 31 legjobbról van szó, akik megosztják a közönséggel lenyűgöző hivatásukat, képviselik a légitársaságot a helyi közösségekben és mindig mosolyogva köszöntik utasainkat a WIZZ járatokon.”