A világ leggyorsabb Földkerülő ruházata

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

2016. december 25-én Thomas Coville – a Helly Hansen nagykövete – 49 nap 3 óra 7 perc és 38 másodperc alatt körbehajózta a Földet, ezzel megdöntve a leggyorsabb egy személyes vitorlázás rekordját. A 140 éves norvég márka ezért büszke arra, hogy létrehozta a világ leggyorsabb Földkerülő ruházatát. A Helly Hansen 2018-ban is innovatív, funkcionális és tökéletesen védelmet nyújtó professzionális vitorlás öltözeteket kínál. Az új kollekció mindenre kiterjed, beleértve a réteges ruházatot, ami melegen tartja a vitorlázókat a szeszélyes időben, és a partmenti hajózáshoz használatos klasszikus vitorlás kabátokat is.

A rekordot döntő Coville alapos tesztelésének köszönhetően a Helly Hansen bővíti Ægir kollekcióját, amely a legkeményebb és leginkább erőt próbáló körülmények között történő vitorlázásra fejlesztett ruházat. Az Ægir H2Flow Jacket a versenyzők új kedvenc kabátja lesz, többek között a H2Flow hőmérsékletszabályozó rendszernek köszönhető légáteresztés és a sima felületi anyagok miatt, amelyek lehetővé teszik a réteges öltözködés könnyű variálását a hőmérséklet gyors változásának megfelelően. A rugalmas szövetek könnyű mozgást tesznek lehetővé, míg a vízálló, szélálló és légáteresztő szerkezetnek köszönhetően a kabát külső rétegként hordva is megállja a helyét. Az új Ægir H2Flow Salopette overállal együtt a vitorlázók teljes teste védve van a tökéletesen illeszkedő, rendkívüli könnyű mozgást biztosító ruházatban. Mindkét darab külön-külön és együtt hordva is megtartja a test természetes melegét, de azonnal elvezeti a nemkívánatos hőt a kabáton és a nadrágon is ergonomikusan elhelyezett szellőzőnyílásokon keresztül.

A vitorlázók minden évben szembeszállnak a Norvégia és Dánia közötti tengerekkel, és részt vesznek a Skagen Race versenyen. 2018-ban a Helly Hansen – a verseny névadó szponzora – bemutatja a női és férfi változatban elérhető Skagen Offshore Jacket és a Skagen Offshore Bib termékeket. Melegen tartás és védelem tökéletes egyensúlya egy versenyzésre hivatott öltözetben, ami hatékony védelmet nyújt a skandináv térségre jellemző hideg éghajlat ellen. A Skagen Race hivatalos logóját magán viselve minden új terméken megtalálhatóak azok a kiegészítő tulajdonságok, amelyek a sikeres átkeléshez szükségesek, beleértve a magas védőgallért egyedi arcmaszkkal, a dupla, állítható kabátujjakat, a kézmelegítőt, a teherbíró zsebeket, valamint a kabáton és a nadrágon egyaránt megjelenő SOLAS tanúsítványú fényvisszaverő felületeket. Az új W Skagen Offshore Bib alkalmazza a Helly Hansen márkához köthető, kifejezetten a nők számára fejlesztett nyitható ülepű megoldását, hogy a kabát és a nadrág levétele nélkül tudjanak gondoskodni magukról. Mindegyik termék megbízható HellyTech® Performance tulajdonsággal van ellátva, amelyet a szakemberek világszerte használnak légáteresztő, tartósan vízálló és szélvédő funkciója miatt, így a kabát és a nadrág a legjobb kombináció szélsőséges időjárás és erőt próbáló vízi kalandok esetén.

A tengeri életmód igazán a norvégok szakterülete. Örökségéhez méltón a Helly Hansen bemutatja a férfi és női változatban is kapható Salt Flag Jacket kabátot. A teljes mértékben technikai vitorlás kabátnál a hosszú élettartamú funkcionalitás kiemelkedő dizájnnal párosul. A vízálló, szélálló és légáteresztő HellyTech Performance kabátok egyaránt jól mutatnak a hajón és a hajón kívül. A kabát mellkasi részén végigfutó csík a tengerek hatalmas horizontját szimbolizálja a norvég partvidék ünnepléseként.

Ægir H2Flow Jacket
Az Ægir sorozat az óceánokat átszelő profik számára készült, és a norvég mitológiában megjelenő tengeristen után kapta a nevét. A férfiak számára tervezett vízlepergető Ægir H2Flow Jacket a réteges öltözködés tökéletes darabja. Egyedülálló Helly Hansen H2Flow™ technológiát alkalmazva olyan különleges szellőzést, gyors száradást és kényelmet nyújt, amire a profi vitorlázóknak szükségük van ahhoz, hogy a pillanatok alatt változó körülmények között is maximálisan teljesíthessenek.
• HellyTech® Performance
• Könnyű, hasadásgátló szövet
• Vízálló, szélálló és légáteresztő
• H2Flow™ hőmérséklet-szabályozó rendszer

Ægir H2Flow Salopette
Az Ægir sorozat az óceánokat átszelő profik számára készült, és a norvég mitológiában megjelenő tengeristen után kapta a nevét. A férfiak számára tervezett Ægir H2Flow Salopette a réteges öltözködéshez fejlesztett, jól szigetelt vízlepergető overál. Egyedülálló Helly Hansen H2Flow™ technológiát alkalmazva egyedi szellőzéssel bír, és kényelmesen állítható, gyorsan száradó teljesítményt nyújt. A Salopette a fenékrészen és a térdrészen megerősített anyaggal van ellátva, továbbá a NASA által kifejlesztett PrimaLoft® Aerogel anyagot használták fel a fenékrész szigeteléséhez, hogy a fedélzeten ülésből adódó hidegérzetet kiküszöböljék vele. Ideális a profi vitorlázók számára, akiknek pillanatok alatt kell alkalmazkodniuk a hőmérséklet változásához a tengeren.
• HellyTech® Performance
• Könnyű, hasadásgátló szövet
• Vízálló, szélálló és légáteresztő
• H2Flow™ hőmérséklet-szabályozó rendszer
• Kézmelegítő zsebek

Skagen Offshore Jacket
A Skagen ideális kabát nyílt tengeri és partmenti vitorlázáshoz egyaránt, teljes védelmet nyújtva a szél és a hullámok ellen. A professzionális vitorlázókkak közösen fejlesztett kabát HellyTech® Performance 2-rétegű szövetből és hálóbéléssel készült, a lehető legnagyobb kényelem érdekében. Magasított nyakrésszel és arcvédővel, dupla kabátujjakkal, kézmelegítővel és tároló zsebekkel van ellátva. Tökéletes kabát olyan kihívásokhoz, mint a Norvégiából Dániába hajózás, aminek során valószínűleg a Skagen világítótorony lesz az első, amit megpillantunk a szárazföldön.
• HellyTech® Performance
• Vízálló, szélálló és légáteresztő
• Magasított gallér arcmaszkkal
• Állítható dupla ujjzárak
• Kézmelegítő zsebek

W Skagen Offshore Jacket
A W Offshore Skagen ideális nyílt tengeri és partmenti vitorlázóknak egyaránt, akik egy részletekben kidolgozott kabátot igényelnek, teljes védelmet nyújtva a szél és a hullámok ellen.
A professzionális vitorlázókkal közösen fejlesztett kabát HellyTech® Performance 2-rétegű szövetből és hálóbéléssel készült, a lehető legnagyobb kényelem érdekében. Magasított nyakrésszel és arcvédővel, dupla kabátujjakkal, kézmelegítővel és tároló zsebekkel van ellátva. Tökéletes kabát olyan kihívásokhoz, mint a Norvégiából Dániába hajózás, melynek során valószínűleg a Skagen világítótorony lesz az első, amit megpillantunk a szárazföldön.
• HellyTech® Performance
• Vízálló, szélálló és légáteresztő
• Magasított gallér arcmaszkkal
• Állítható dupla ujjzárak
• kézmelegítő zsebek

W Skagen Offshore Bib
A Skagen Offshore Bib a nyílt tengeri és partmenti vitorlázáshoz lett tervezve, amelyhez erős nadrág szükséges, alapos védelmet nyújtva a szél és a hullámok ellen. A professzionális vitorlázókkal közösen fejlesztett nadrág olyan tulajdonságokkal van ellátva, mint a nyitható ülep, vagy a hálóbéléssel ellátott HellyTech® Performance 2-rétegű szövet, a lehető legnagyobb kényelem érdekében. A megerősített fenékrésszel és térdrésszel, teherbíró tároló zsebekkel, valamint állítható derék-, láb és üleprésszel ellátott nadrágokban igazán meg lehet bízni. A tökéletes nadrág olyan kihívásokhoz, mint a Norvégiából Dániába hajózás, aminek során valószínűleg a Skagen világítótorony lesz az első, amit megpillantunk a szárazföldön.
• HellyTech® Performance
• Vízálló, szélálló és légáteresztő
• Kétirányú elülső cipzár
• Egyberészes megoldás
• Megerősítés a fenék- és térdrészeken
• Tagolt fenék- és térdrészek

Salt Flag Jacket
A Salt Flag Jacket a vízen történő sokoldalú felhasználásra készült. A kabátot az a klasszikus Helly Hansen zászlócsík díszíti, ami a Whitbread Földkerülő verseny (a Volvo Ocean Race elődje) első norvég indulója, a Berge Viking vitorlázóinak Helly Hansen kabátján szerepelt. Az ikonikus csík egy klasszikus tengeri jelzés, és az erős HellyTech® Performance 2-rétegű szövetből készült Salt Flag kabát valóban szárazon és melegen tart a tengeren is. Olyan praktikus tulajdonságokkal van felszerelve, mint a magasított védőgallér és rejtett mandzsetta, így a legmagasabb szintű funkcionalitást biztosítja, miközben azt is lehetővé teszi, hogy a fjordokhoz stílusosan érkezzünk.
• HellyTech® Performance
• Vízálló, szélálló és légáteresztő
• Vízálló elülső cipzár
• Puha belső gallér

W Salt Flag Jacket
A Salt Flag Jacket a vízen történő sokoldalú felhasználásra készült. A kabátot az a klasszikus Helly Hansen zászlócsík díszíti, ami a Whitbread Földkerülő verseny (a Volvo Ocean Race elődje) első norvég indulója, a Berge Viking vitorlázóinak Helly Hansen kabátján szerepelt Az ikonikus csík egy klasszikus tengeri jelzés, és az erős HellyTech® Performance 2-rétegű szövetből készült Salt Flag kabát valóban szárazon és melegen tart a tengeren. Olyan praktikus tulajdonságokkal van felszerelve, mint a magasított védőgallér és a rejtett mandzsetta, így a legmagasabb szintű funkcionalitást biztosítja, miközben azt is lehetővé teszi, hogy a fjordokhoz stílusosan érkezzünk.
• HellyTech® Performance
• Vízálló, szélálló, légáteresztó
• 2-rétegű szövetszerkezet
• Vízzáró varrás
• Tartós vízlepergető képesség (DWR)

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .