A védelmező, merre tovább?

Denzel Washington egyre jobb formában van. A védelmező 2. (The Equalizer 2, hazai bemutató: augusztus 16.) azt bizonyítja, hogy a 9 alkalommal Oscar-díjra jelölt és 2 Oscart nyert színész nagy kedvvel vesz részt akciójelenetekben… ráadásul egyre szívesebben dolgozik Antoine Fuqua rendezővel, akivel ez a negyedik közös munkája. A film keddi, Los Angeles-i gálapremierjén nagyon sok újságíró kérdezte arról, hogy miért vállalta el élete első folytatását; ő erre azt mondta, hogy azért ez az első, mert eddig nem kérték rá, másrészt rendkívül tetszett neki az egyre személyesebbé váló, ravasz, az eredeti figurát még bonyolultabb alakká tevő forgatókönyv… és nagyon várja Fuqua újabb ajánlatait.

Amit még a premieren meg is kapott. Sőt, többet is: a filmet író Richard Wenk A védelmező 3. részéről beszélt, amely éppen onnan folytatódna, ahol a 2. rész véget ért, és egészen új terepre vinné a közelharcban legyőzhetetlen, sötét múltú főhőst. A másik felvetés azonban jóval váratlanabb volt: Fuqua talán mégis megrendezi az új A sebehelyesarcú-t, amiről azt mondta: nem remake volna, hanem egy teljesen új megközelítése a régi témának… és ha a forgatókönyv jó lesz, talán Washingtont kéri fel arra a szerepre, amelyet 30 évvel ezelőtt Al Pacino tett legendássá. A premieren Denzel Washington csak nevetett az ötleten… de A védelmező 2. várható sikere után talán elgondolkozik rajta, hogy érdemes meghallgatnia rendező barátja tanácsait.

IC Press

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .