A Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó ad otthont a GenerationZ fesztiválnak


Idén szeptember 27-28-án rendezik a GenerationZ fesztivált, ahol két napon keresztül hazai és nemzetközi sztárok szórakoztatják a közönséget. A fellépők között megtalálható a bohócmaszkos Moriones, a sima dallamairól ismert Benisso X Hepi, a friss és energikus Lil Frakk, valamint az izgalmas vokáljáról híres BSW is. A szervezők a látogatók kényelmét szemmel tartva arra kérik a tömeg előtt, hogy lehetőség szerint közlekedéssel érkezzenek a rendezvényre.

Idén fellép Moriones, aki egyedi hangzásával és bohócmaszkos előadásával villámgyorsan népszerűvé vált. Zseniális virtuozitással keveri a különböző műfajokat.

Benisso X Hepi is a fellépők között lesz, a sima dallamaikról és ritmikus ütemeikről ismertek, akik mindenkit táncra késztetnek, ezért igazi fesztiválkedvencek.

Lil Frakk egy diplomás rapper, bár a nyelvvizsgát még nem szerezte meg. Négy lemezzel a háta mögött, készül a fellépésére. Sok újhullámos előadónak ezzel, ikonikus “AJJ” adlibjével. Azt mondják, „energikusan lebilincselő” a zenéjük.

BSW a zeneipar egyik legnagyobb neve, erős hatásvokáljaikról és dalikról ismertek. sok sokoldalú és kedvelt előadók. Így ők is a fesztivál fellépői között színesítik majd fesztivált.

Szerezd meg a jegyeidet akár már most!

A koncert időpontja: 2024. szeptember 27-28.
Helyszíne: Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó

Tekintettel arra, hogy a rendezvényre több ezer látogatót várunk, kérünk benneteket, hogy a zavartalan közlekedés biztosítása és a környezetünk védelme érdekében lehetőség szerint tömegközlekedéssel érkeztek .”- Green Stage Production.