A Tour de France 2022 és a Pro Cycling Manager 2022 már elérhető

A NACON és a Cyanide Studio örömmel jelenti be elismert kerékpáros szimulációs játékaik, a Tour de France 2022 megjelenését PlayStation®4-re, PlayStation®5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és PC-re, valamint Pro-ra. Cycling Manager 2022 kizárólag PC-re.

Pro Cycling Manager 2022: egy sportigazgató bőrében
A Pro Cycling Manager 2022 a kerékpáros sportszimuláció, a menedzsment és a valós idejű versenyzés ízletes keverékét kínálja. A játékosoknak a ranglista élére kell vezetniük csapatukat ebben az új, sok új funkcióval rendelkező opusban. A valósághűbb versenyzőgenerációs rendszertől és az új mesterséges intelligencia-viselkedésektől az új tehetségészlelő rendszerig és a továbbfejlesztett felületig a játékosok most élvezhetik a 260 futamot, 680 szakaszt és 70 csapatot, a Cyanide 20 éves szakértelmének köszönhetően.

Fedezze fel a Pro Cycling Manager 2022 előzetesét:

Tour de France 2022: megtalálja a helyét a pelotonban
A Tour de France 2022 kerékpáros szimuláció lehetőséget kínál a komoly kerékpárosok számára, hogy megtapasztalják az idei Tour de France mind a 21 új hivatalos szakaszát. Új csapatok, például az Eolo-Kometa Cycling Team, a Caja Rural-Seguros RGA és az Uno-X Pro Cycling csatlakoznak a pelotonhoz, míg a játékban elérhető 91 szakaszhoz egy új klasszikus: a La Primavera Classic is hozzáadódik. A versenyesemények érkezése, a felkészülési rendszer és a macskaköves szektorok újszerű kezelése tovább tolja a realizmust. Idén a játékosok megérkeznek egy új “Race of the Moment” játékmódhoz, amely lehetővé teszi számukra, hogy minden héten összemérjék eredményeiket a világranglista élmezőnyéért.

Fedezze fel a Tour de France 2022 előzetesét:
[YOUTUBE LINK]

A Tour de France 2022 már elérhető PlayStation®4, PlayStation®5,
Xbox One, Xbox Series X|S és PC.
A Pro Cycling Manager 2022 már elérhető PC-n.

https://egyszermarlattamautot.hu/uj-jatekmod-es-szamos-fejlesztes-a-2022-es-tour-de-france-hoz/