A Thermaltake Floe Riing RGB TT Premium Edition all-in-one vízűtő a világ első 16.8 millió szín megjelenítésére képes rendszere

A megfelelő teljesítményt és hangulatot hozza a játékokhoz

Horgony A Thermaltake bemutatta a legújabb all-in-one vízhűtését – a Floe Riing RGB TT Premium Edition termékcsaládot. Elérhető 240mm, 280mm és 360mm-es méretben, a Floe Riing RGB a világ első 16.8 millió szín megjelenítésére képes CPU hűtője, mely kiemelkedő teljesítményt biztosít kiváló minőségének köszönhetően, valamint programozható LED világitással is fel van szerelve. A nagy felületű radiátor és a nagy teljesítményű vízpumpa, valamint a hűtőblokk kiemelkedő CPU és GPU hűtési teljesítményre képes pontosan akkor, amikor az a legfontosabb, például játék közben. A hűtőblokkon és a ventilátorokon található LED-ek a Riing Plus RGB szoftverrel konfigurálhatók. Az elérhető funkciók között azonban nem csak a fények beállítása található meg, hanem figyelemmel kísérhetjük a ventilátorok teljesítményét, a processzor hőfokát is. Talán a legfontosabb azonban ezeken felül is az, hogy támogatja az összes jelenlegi processzorfoglalatot, igy az Intel LGA 2066 és AMD AM4-et is. A Thermaltake Floe Riing Plus RGB TT Premium Edition termékcsalád már elérhető a TT Premium webshopjában. A termék ára és elérhetősége régiónként. változik.

A Thermaltake Floe Riing RGB 240/280/360 TT Premium Edition All-In-One termékcsaláddal kapcsolatos további információkat az alábbi linkeken érheti el:

Floe Riing RGB 240 – http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00003120

Floe Riing RGB 280 – http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00003121

Floe Riing RGB 360 – http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00003122

A Thermaltake hivatalos weboldalai:

  • A Thermaltake hivatalos weboldala:

http://www.thermaltake.com

  • Thermaltake Tt közösség:

http://community.thermaltake.com/

  • Thermaltake termék-videók:

http://www.youtube.com/user/Thermaltakereview

  • Thermaltake Facebook oldal:

https://www.facebook.com/ThermaltakeInc

  • Thermaltake magyar Facebook oldal:

https://www.facebook.com/ThermaltakeHungary