A The Prodigy vadonatúj remixalbummal folytatja korszakalkotó lemeze ünneplését

Az XL Recordings kiadó újabb ünnepi kiadvánnyal rukkolt elő a The Prodigy ikonikus albumának 25 éves évfordulója kapcsán: megjelent a “The Fat Of The Land 25th Anniversary – Remixes” című remixlemez, illetve fizikai formátumú társa, egy limitált kiadású, ezüst színű, 12-inches vinyl. A korong tartalmazza Andy C egy éve berobbant újragondolását, Mefjus és Camo & Krooked remixét, René LaVice nemrég debütált átdolgozását, és egy eddig még nem hallott remeket Gydra jóvoltából.

Dallista:

1. Breathe (Mefjus and Camo & Krooked Remix)

2. Diesel Power (Gydra Remix)

3. Firestarter (Andy C Remix)

4. Mindfields (René LaVice Remix)
A hazai zenei fesztiválok egyik legnépszerűbb, többször visszatérő fellépője, a The Prodigy harmadik stúdióalbuma, a “The Fat of the Land” az albumlisták első helyén debütált világszerte, és több mint 10 millió példányban kelt el. A meghatározó lemez az underground rave zenét olyan globális erővé változtatta, mely nemcsak hogy megragadta a világ figyelmét, de uralta a slágerlistákat is.

The Prodigy jelenleg egy nagyszabású turnéval járja Európát, mely egészen a téli hónapokig tart, de hazai dátumról sajnos egyelőre nincs hír.

HALLGASD MEG »