A The National meglepetésalbummal jelentkezik

The National egy meglepetéslemezzel örvendezteti meg rajongóit: a banda múlt pénteken a Cincinattiben tartott Homecoming Festival nevű eseményén jelentette be a 12 dalos album mai érkezését. A “Laugh Track” az áprilisban kiadott “First Two Pages of Frankenstein” című korong kísérője, szerzeményei nagyrészt ugyanabban az időszakban születtek.

Hallgasd meg az újdonságot ide kattintva »
A “Laugh Track” saját elmondásuk szerint a zenekar egyik legszabadabb anyaga, örömteli csapatmunka eredménye. Előző lemezük a több mint 20 együtt töltött év után a bizalom újjáépülését jelentette számukra, ez a vibráló, felfedező szellemben írt album pedig már az újonnan egymásba vetett hit gyümölcse. A dalok zömét év közben élőben tesztelték a koncertjeiken, majd a kiforrt verziókat rögtönzött felvételek során rögzítették Tucker Marine portlandi stúdiójában. A közel nyolcperces albumzáró “Smoke Detector” című tracket pedig egy vancouveri beállás alatt vették fel. A végeredmény tehát egy spontaneitástól és vintage rock energiáktól duzzadó mű lett.

A lemezen közreműködik Phoebe Bridgers és Rosanne Cash, illetve helyet kapott rajta a Bon Iverrel közös “Weird Goodbyes” című sláger is, mely 2022 augusztusában önálló kislemezként jelent meg, viszont a The National tagjai úgy érezték, hogy a “Laugh Track” című albumon ez a dal is otthonra találhat.

Csekkold a tik-tok csatornáinkat!
Köztük a legújabbakat is!