A szívóteljesítmény a legfontosabb

Emlékeznek azokra az időkre, amikor az új porszívó vásárlásakor elsősorban a magas teljesítmény (watt) volt a döntő? Ez volt az egyedüli, ami garantálta, hogy a készülék nem csak elektromos söprűként funkcionál majd. Azóta azonban óriási fejlődésnek lehettünk a tanúi, a porszívók teljesítménye pedig csúcsminőségű. De persze minden továbbfejleszthető! Tudja milyen előnyökkel bír a Rowenta porszívócsalád új generációja?

A legfontosabb tényezők, melyeket új porszívó vásárlásakor figyelembe kell vennünk az energiafogyasztás, a szívóteljesítmény, a zajszint és a porszívó minél szélesebb körű kihasználhatósága. Jelenleg a piacon már igazán csúcsminőségű termékek kaphatók, melyekkel otthonaink takarítása 100%-ban biztosított. Tudta azonban, hogy a porszívók lényegesen alacsonyabb áramfogyasztás mellett is ugyanolyan jól teljesíthetnek? Szakértőnk véleménye szerint: „Vásárláskor a szívótejesítmény és zajszint mellett még egy fontos szempont került az előtérbe, mégpedig, hogy mennyire környezetbarát a termék. A Rowenta régóta tudatában van az éghajlatváltozás hatásainak, ezért azzal járulunk hozzá a fenntarthatóbb életmód kialakításához, hogy fáradhatatlanul igyekszünk optimalizálni készülékeink energiafogyasztását termékeink fejlesztése során, csakúgy, mint használatuk alatt is. Ezért terveztük meg az Effiwatts termékcsaládunkat. Ez a technológia a porszívók hatékonyságát fenntarva lényegesen csökkenti azok energiafogyasztását. Mindezt a fejlesztett szívófejjel, a légszivárgás csökkentésével és az optimalizált Effi-tech motorral teszi. Az összes szabadalmaztatott Effiwats címkével ellátott termékünknél a Rowenta mérnökei büszkék arra, hogy 5x kevesebb energia felhasználásával tudták biztosítani a 2200 W teljesítményt.” ismerteti Martin Kasarda, a Rowenta márka brand managere.

Őrülten halk porszívó

A Rowenta Silence Force Allergy+ (RO7487) – porzsákos porszívó maximális 400W teljesítménnyel, hatékony EffiTech motorral, mely alacsonyabb energiafogyasztás mellett szívja fel még a legapróbb porzsákat is! A porszívó hatékony Allergy+ szűrőrendszerrel, Silence Force filterrel rendelkezik, így felfogja az egészségünkre ártalmas allergének akár 99,98%-át. Power Air Dust továbbfejlesztett fejével minden felületet és rést alaposan meg tud tisztítani! Ráadásul mindezt a legnagyobb csendben teszi, 58 dB(A) zajszintje ugyanis nagyjából olyan hatást kelt, mintha esőcseppek kopognának az ablakon…

Zsák nélkül is működik!

A porzsák nélküli Rowenta Silence Force Cyclonic Animal Kit 5★ (RO7690) minössze 65 dB(A) zajszinttel a legcsendesebb porzsákmentes porszívó, halkabb, mintha a szobában beszélgetnének! Air Booster és fejlett ciklonos technológiája garantálja a por hatékony felszívását minden felületről, hatékony filtereinek köszönhetően a por akár 99,98%-át felfogja. Az innovatív és rendkívül hatékony Power Air kétállású szívókefe sokoldalú teljesítményt és a legjobb eredményeket biztosítja bármilyen felületen. A porszívó kisállatok gazdáinak számára hasznos tartozékokkal felszerelt.

FOTÓK >>>

www.rowenta.hu

www.homeandcook.hu