A Synology® bemutatja a DS720+ és DS420+ NAS-okat

A Synology Inc. bemutatta a kétlemezes DS720+ és a négylemezes DS420+ NAS-okat, amelyek zökkenőmentes fájlmegosztást, videóstreamelést és fényképkezelést biztosítanak az otthoni felhasználóknak és kisvállalkozóknak.

„A Plus sorozatot úgy tervezték, hogy gazdag funkciókat és kiváló teljesítményt biztosítson.“ – nyilatkozta Hewitt Lee, a Synology termékmenedzsment-csoportjának igazgatója.  „A DS720+ és a DS420+ két, a gyorsítótár kialakítására használható M.2 NVMe-foglalattal rendelkezik, így hihetetlenül gyors olvasási és írási sebességre, valamint IOPS-teljesítményre képes a gyakran használt adatok eléréséhez, a továbbfejlesztett processzor pedig felgyorsítja az intenzív számítási teljesítményt igénylő feladatok elvégzését.

Könnyen kezeli a munkafolyamatokat

Akár 143%-kal gyorsabb applikáció válaszidő1 és akár 15%-kal nagyobb teljesítmény2 a számítás-igényes feladatok esetében, így a Plus termékcsalád hozzájárul a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzéshez. A két, gyorsítótárazásra szolgáló M.2 foglalatának használatával akár hússzor gyorsabb olvasási és írási adatelérésre is képes.

Biztonsági mentés egyszerűen

A Synology biztonsági mentési megoldásai könnyedén beállíthatók, amelyek zökkenőmentesen a háttérben működnek, hogy a manuális mentésre szánt időt másra fordíthassuk. Az ütemezés-, a többverziós biztonsági mentés- és a rugalmas tárhelycsere gyerekjátékká teszi a fájlok helyreállítását.

Oszd meg a médiatartalmakat bárhol és bármikor

Akár médiatartalmakat streamelsz barátaidnak vagy családtagjaidnak, akár nagy felbontású képeket szerkesztesz, a Plus sorozat termékeivel gond nélkül szinkronizálhatod fájljaid a különböző digitális eszközök és operációs rendszerek között. Az engedélybeállításokkal megadhatod, hogy csak a kiválasztott felhasználók vagy bárki hozzáférhessen a tartalmakhoz. 

Elérhetőség

A DS720+ és DS420+ NAS-ok Európában június 18-tól megvásárolhatók a Synology viszonteladóinál és partnereinél.

DS720+DS420+
ProcesszorNégymagos
Intel® Celeron® J4125
Kétmagos
Intel® Celeron® J4025
Rendszermemória2 GB DDR4 – 6 GB-ig bővíthető
Kapacitás3Akár 112 TB a DX517 bővítőegységgelAkár 64 TB
Lemezhelyek Belső/Max.42 / 74
Dedikált gyorsítótár-foglalatok2 db M.2 NVMe 2280
Hálózati interfész2 db gigabites RJ-45
GaranciaAkár 5 év5
  1. Az alkalmazások válaszidejére vonatkozó mutató azt adja meg, hogy a Synology laborjában végzett tesztek szerint a DS720+ átlagosan hány százalékot javult az elődjeihez képest.
  2. A teljesítménynövekedési mutató azt adja meg, hogy a Synology laborjában végzett tesztek szerint a DS420+ és a DS720+ átlagosan hány százalékot javult az elődjeihez képest. A teszt során a Synology Drive alkalmazásban fájl indexelési- és a Synology Moments alkalmazásban fénykép indexelési feladatokat hajtottunk végre.
  3. A nyers kapacitásra vonatkozó adatokat 16 TB-os meghajtók alapján határoztuk meg. A ténylegesen felhasználható kapacitás a konfigurációtól és a mértettől is függ.
  4. A DS720+ kapacitása a külön megvásárolható Synology DX517 bővítőegység segítségével növelhető.
  5. Az 5 éves garancia az EW201 opcionális csomag (2 éves bővített garancia) részeként érhető el.