A Sony WF-1000XM5 truly wireless fülhallgató

A legjobb zajszűrő fülhallgató1

  • A WF-1000XM5 készülékkel megtapasztalható a legjobb zajszűrési, hogy kizárhatók legyenek a külső hangok, és a zenére lehessen koncentrálni.
  • A WF-1000XM5 fülhallgató a következő szintű, magával ragadó hangzással gazdag, részletes hangzást biztosít, amely életre kelti a zenét.
  • A WF-1000XM5 TWS fülhallgatóval a fejlett mikrofontechnológiának köszönhetően a Sony eddigi legjobb hívásminőségeii élvezhető.
  • A Sony a legendás előadóval, Miguellel együttműködve megmutatja, hogy a WF-1000XM5 a zenéért van

A Sony ma bejelentett WF-1000XM5 truly wireless fülhallgatóinak bevezetésével a legjobbak még jobbak lettek. Ez az új modell a díjnyertes 1000X sorozat legújabb kiadása, amely a legjobb zajszűrést, valamint a következő szintű, magával ragadó hangzást és a Sony eddigi legjobb hívásminőségét kínálja. A WF-1000XM5-vel csak a felhasználó és a zene vannak jelen.

A WF-1000XM5 fülhallgató bevezetésével párhuzamosan a Sony együttműködött egy globális énekessel, színésszel, dalszerzővel és Sony Music Entertainment-művésszel, Miguellel, hogy a WF-1000XM5 fülhallgató „For The Music” történeteket meséljen.

Zenekedvelőként és zeneszerzőként a WF-1000XM5 fülhallgató igazán meglepett a basszus, a tisztaság és a teljes dinamikai tartomány tekintetében. Élvezem, hogy személyre szabhatom és megalkothatom a saját hangzásomat és ezek a fülhallgatók hiteles zenehallgatási élményt nyújtanak” – mondja Miguel. „Ráadásul a zajszűrés megszabadít a nem kívánt zajoktól.”

For The Music

A termék bevezetésével a Sony a „For The Music” márkanevet vezette be audio termékei számára. Ezzel a szlogennel a Sony az alkotókat és a zenekedvelőket összekötő első számú audiomárkaként pozícionálja magát, és célja, hogy valósághű zenei élményeket teremtsen, és a rajongók számára az alkotói elképzelések támogatásával hasson az érzelmekre.

Minden idők legjobb zajszűrő teljesítménye

A WF-1000XM5 fülhallgató magasabbra teszi a mércét a zavartalan hallgatás és a tisztaság terén. A Sony zenei szakértelmének köszönhetően a hallgató bízhat abban, hogy a legjobb zenei élményt kapja.

A WF-1000XM5 csúcstechnológiával rendelkezik, amely prémium hangminőséget és a legjobb zajszűrési teljesítménytiii nyújtja a piacon. A valós idejű hangprocesszorok és a nagy teljesítményű mikrofonok táplálják a speciálisan tervezett Dynamic Driver X meghajtóegységet a széles frekvenciájú reprodukció, a mély basszus és a tiszta énekhang érdekében. Úgy tervezték, hogy olyan kiváló hangzásban lehessen elmerülni, mintha az ember a kedvenc előadóival a stúdióban lenne.

A WF-1000XM5 fülhallgatónként három mikrofont tartalmaz, köztük kettős visszacsatolású mikrofonokat, amelyek javítják az alacsony frekvenciájú kioltási teljesítményt. Ez a Sony eddigi legnagyobb előrelépése a zajszűrés terén, ami a környezeti hangok még pontosabb rögzítését eredményezi.

A Sony által újonnan kifejlesztett Integrated Processor V2 felszabadítja a HD Noise Cancelling Processor QN2e potenciálját. A technológia egyedülálló kombinációja a hat mikrofont mindkét fülön keresztül vezérli, hogy példátlan zajszűrési minőséget biztosítson, amely a környezethez igazíthatóan a legjobb teljesítményt nyújtja.

A mélyebb frekvenciák reprodukálásának képessége is javult a WF-1000XM5-nél az új Dynamic Driver X-nek köszönhetően. Ráadásul a zajszigetelő fülhallgatócsúcsok egyedülálló poliuretán habanyaggal rendelkeznek, amely csökkenti a zajt a magas frekvenciatartományban.

Szakértő tervezés a lenyűgöző hangminőségért

A finomabb énekhangoktól a mélyebb basszusokig mindent a zenére hangoltak a WF-1000XM5-ön.

A speciálisan a széles frekvenciák reprodukciójához tervezett Dynamic Driver X-nek köszönhetően a WF-1000XM5-mel megtapasztalható a még gazdagabb és a részletesebb énekhang. A membránszerkezet több különböző anyagot kombinál a dóm és a perem esetében, így tiszta magas hangokat és mély, gazdag basszushangzást ér el alacsony torzítással.

A Sony újonnan kifejlesztett HD zajszűrő processzorának, a QN2e-nek és az Integrated Processor V2-nek a kombinálásával a WF-1000XM5 precíziós 24 bites hangfeldolgozást és nagy teljesítményű analóg erősítést tartalmaz. Az eredmény alacsony torzítás és kristálytiszta hangvisszaadás.

A prémium hangminőség továbbra is a WF-1000XM5 tervezésének középpontjában áll, az LDAC-nak köszönhetően támogatja a nagy felbontású vezeték nélküli hangzást, valamint a DSEE ExtremeTM-t a tömörített digitális zene valós idejű felskálázásához. Emellett a fülhallgatók 360 Reality Audio funkcióval rendelkeznek, amely magával ragadó hangélményt teremt és a zene5 középpontjába helyezi a hallgatót.

A WF-1000XM5 fülhallgató fejkövető technológiával rendelkezik, amely valósághű és lenyűgöző hallgatási élményt biztosít azáltal, hogy a hangmezők automatikusan alkalmazkodnak a fejmozgáshoz. A hangok pontosan igazodnak az okostelefon képernyőjéhez, még mozgás közben is, hogy a kompatibilis okostelefonokhoz/szolgáltatásokhoziv csatlakozva teljesen bevonjanak az élménybe.

A Sony eddigi legjobb hívásminősége

A WF-1000XM5 mostantól a Sony eddigi legjobb hívásminőségévelv rendelkezik, amely minden helyzetben tisztán adja át a hangot, legyen szó irodában, otthonról, nyilvános helyen vagy zajos környezetben történő munkavégzésről.

A Deep Neutral Network (DNN) feldolgozáson és csontvezetési érzékelőkön alapuló MI-alapú zajcsökkentő algoritmusnak köszönhetően a hang még zajos környezetben is kristálytisztán és természetesen szólal meg. Ráadásul, ha a szabadban tartózkodunk, a szélzajcsökkentő szerkezet minimalizálja a szélzajt, így mindig biztosak lehetünk benne, hogy hallatszik a beszédhang.

Kényelmes és gyönyörűen megtervezett

A WF-1000XM5 fülhallgatót a kényelmet szem előtt tartva, továbbfejlesztett, fényes textúrával és luxus érzetű tapintással tervezték, ami örömöt okoz a viselésük során. A fülhallgató formáját az emberi fül mintájára alakították ki ergonomikus kialakítással, amely biztonságos és stabil illeszkedést biztosít. Emellett ezek a fülhallgatók körülbelül 25%-kal kisebbek és körülbelül 20%-kal könnyebbek, mint elődjük (WF-1000XM4), így hosszabb ideig kényelmesebb viselni őket.

A zajszigetelő fülhallgatóharangok olyan exkluzív anyagból készülnek, amely nemcsak az illeszkedést javítja, hanem az újonnan tervezett formának köszönhetően a fülben lévő nyomás csökkentésével a kényelmet is növeli. Emellett a fülhallgatóharang négy különböző méretben található a dobozban, beleértve az ultra-kicsi SS-t is, így kiválaszthatja a fülhöz tökéletesen illeszkedő darabot.

Zökkenőmentes hallgatási élmény

A WF-1000XM5 automatikus lejátszási funkcióval is rendelkezik a műveletmentes zenehallgatás érdekében. A zene időzítése a saját preferenciáknak megfelelően testreszabható, például amikor felrakják a fülhallgatót vagy amikor sétálni indulnak a szünetre, könnyedén feldobva ezzel a hangulatot. Emellett a hangos értesítések segítségével a fontos eseményekről is értesülhet a felhasználó, így a telefon biztonságban maradhat a zsebben. A készüléket összekapcsolva a Spotify, az Endel és az Apple Music8 alkalmazásokkal hozzáférhetők a kedvenc zenék és pihentető hangzásvilág, hogy a hallgatási élmény igazán egyedivévi váljonvii. A WF-1000XM5 készülékkel összhangban a WH-1000XM5 mostantól támogatja az automatikus lejátszást.

Ha a zenén és a filmeken túl új szórakozási lehetőségeket keresünk, a WF-1000XM5 új érzékelőket és térbeli hangtechnológiát használ, hogy magával ragadó hangzást biztosítson az olyan kiterjesztett valóságos játékokhoz, mint a Nianticviii „Ingress” alkotása. A fejkövetés segítségével a hangot különböző irányokból közvetíti, hogy tökéletesen illeszkedjen a képernyőn zajló akcióhozix.

A WF-1000XM5 olyan népszerű Sony funkciókkal is rendelkezik, mint az Adaptive Sound Control és a Speak-to-Chat, valamint a Multipoint Connect, amely lehetővé teszi két Bluetooth-eszköz egyidejű párosítását, így amikor hívás érkezik, a fülhallgató automatikusan tudja, hogy melyik eszköz csörög, és a megfelelőhöz csatlakozik. A Fast Pair és a Swift Pair párosításoknak köszönhetően a kapcsolat fenntartása még sosem volt ilyen egyszerű. Ráadásul a WF-1000XM5 a hanggal is vezérelhető a kedvenc hangasszisztenssel.

Az akár 8 órás akkumulátor-üzemidővelx több órányi megszakítás nélküli zenehallgatás élvezhető, és a 3 perces gyors töltés akár 60 perc lejátszási időt is biztosít. Emellett a Qi technológia egyszerű vezeték nélküli töltéstxi biztosít.

A fülhallgató IPX4-es minősítésselxiixiii vízálló, így a fröccsenés és az izzadság sem akadályozhatja meg a zenehallgatást, még akkor sem, ha esőben sétálunk.

Jobb a környezetnek

A WF-1000XM5 újrahasznosított műanyagokxiv használ és a csomagoláshoz a Sony saját fejlesztésű, eredeti kevert anyagú papírját alkalmazza. Az Original Blended Material egy környezettudatos papíranyag, amely bambuszból, cukornádrostból és fogyasztás utáni újrahasznosított papírból készülxv.

i 2023. április 10-től. A Sony Corporation által végzett kutatás szerint a JEITA-konform irányelvek alapján mért, a truly wireless stílusú zajszűrő fejhallgatók piacán

ii 2023. június 26-án, a valóban vezeték nélküli fejhallgatók piacán

iiiA 2023. április 10-i állapot szerint. Környezeti zajcsökkentés a Sony Corporation kutatása szerint, a JEITA-konform irányelvek alapján mérve a 10 legnagyobb márka (piaci részesedés alapján) a valódi vezeték nélküli stílusú zajszűrő fejhallgatók piacán.

iv A térhatású hangtartalmakat (pl. Netflix, YouTube) a fejkövetésre képes Android 13 okostelefonokkal lehet megtapasztalni. Az okostelefontól függően változnak a térbeli hangtartalmak lejátszására és a fejkövetésre alkalmas alkalmazások. Emellett 360 Reality Audio tartalmakat is megtapasztalhat az Xperia 1V készülékkel a 360 Reality Audio Live alkalmazáson, a nugs.net-en vagy a TIDAL-on. Előfordulhat, hogy egyes szolgáltatások bizonyos országokban/régiókban nem állnak rendelkezésre. A kompatibilis eszközök száma a tervek szerint bővülni fog.

v 2023. június 26-án, a valóban vezeték nélküli fejhallgatók piacán

vi Telepítse az Auto Play alkalmazást, és állítsa be a Sony | Headphones Connect alkalmazással. Az elérhető partneri szolgáltatásokra és azok tartalmára, valamint a kapcsolódó szoftverekre (beleértve az operációs rendszereket is) vonatkozó feltételek érvényesek. Az alkalmazás tartalma előzetes értesítés nélkül változhat, és az alkalmazás frissíthető vagy megszüntethető előzetes értesítés nélkül.

vii Telepítse a Spotify, Endel vagy Apple Music alkalmazást, és állítsa be az Auto Play alkalmazással. Előfordulhat, hogy az Auto Play, a Spotify, az Endel és az Apple Music szolgáltatás egyes országokban/régiókban nem érhető el.

viii Előfordulhat, hogy a szolgáltatás nem érhető el egyes országokban/régiókban.

ix A funkciók 2023 nyarán lesznek elérhetők.

x 8 óra (fülhallgató) + 16 óra (töltőtáska ), összesen 24 óra zajszűrés és Bluetooth® kapcsolat használata esetén. 12 óra (fülhallgató) + 24 óra (töltőtáska), összesen 36 óra Bluetooth®-kapcsolat használatakor, kikapcsolt zajszűréssel.

xi A töltőpárna külön kapható. A töltőtok kompatibilis a Qi szabványnak megfelelő vezeték nélküli töltőpadokkal. A használt vezeték nélküli töltőpadtól függően azonban előfordulhat, hogy nem tud megfelelően tölteni.

xii Kivéve a készülék hangvezetékét (hangkimeneti cső), a szellőzőnyílásokat és a mikrofonnyílásokat.

xiii A töltőtáska és a fülhallgatóvégek nem vízállóak.

xiv Újrahasznosított műanyagot használnak a fejhallgató testének és tokjának több részében, a változás függvényében.

xv Földrajzi régiótól függően. A bevonat és a ragasztóanyagok kizárva.