A Sony bemutatja az ULT POWER SOUND termékcsaládot, egy új vezeték nélküli hangszóró- és fejhallgató-sorozatot

Masszív basszus. Határtalan élmény

 • Az ULT POWER SOUND sorozat a zene szerelmeseinek készült, akik szeretik az erőteljes, mély hangzást, és amelyet úgy terveztek, hogy a felhasználó szíve megremegjen
 • Az ULT POWER SOUND sorozat három vezeték nélküli hangszórót – ULT TOWER 10, ULT FIELD 7 és ULT FIELD 1 -, valamint az ULT WEAR vezeték nélküli fejhallgatókat tartalmazza.

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND® termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

Az új termékcsalád az ULT TOWER 10, ULT FIELD 7, ULT FIELD 1 vezeték nélküli hangszórókból és az ULT WEAR vezeték nélküli fejhallgatókból áll.

A sorozat minden modellje tartalmazza az ULT gombot, amely a zene egy vagy két különböző hangmóddal történő feljavításával biztosítja.

ULT TOWER 10 – az élő hangzás ereje az otthonokban

A buli központjává varázsolja az otthont masszív basszussal, 360°-os Party Sounddal, 360°-os Party Lighttal, karaokéval és a mellékelt vezeték nélküli mikrofonnak köszönhetően. A hangszórót akár a TV-hez is lehet csatlakoztatni, hogy felerősítse a hangzást a fontos mozzanatoknál.

Az ULT TOWER 10 fő jellemzői:

 • ULT POWER SOUND – Annak érdekében, hogy még erőteljesebb legyen a basszus, megnöveli az összes mélyfrekvenciát. 2 különböző típusú basszus fókuszú hangzási mód választható. Meg kell nyomni az ULT gombot a mély basszuserősítéshez, az ULT1 mélyfrekvenciás hangzáshoz, amely megremegteti a szívet. Az ULT2 erőteljes basszust biztosít, hogy mindenki érezze az ütemet és táncra perdüljön.
 • Hangmező-optimalizálás – Érzékeli a környezeti zajokat, és automatikusan megváltoztatja a hangbeállítást, hogy tiszta zenét szolgáltasson akkor is, ha más zavaró hangok veszik körül.
 • 360° Party Sound és 360° Party Light – 360°-os parti hangzás, amely a szoba minden sarkába erőteljes hangzást közvetít. Az ULT TOWER 10 vibráló világításával a buli minden sarkát feldobja. Még a zenével is szinkronizálódik, hogy igazi fesztiválhangulatot teremtsen.
 • Karaoke, gitár és TV hangerősítő – A mellékelt vezeték nélküli mikrofonnak köszönhetően bármikor bekapcsolódhatunk a zenébe. Emellett a hangzás teljes körű vezérlése a felső panelen található Echo és Key Control gombokkal biztosított. Csatlakoztatható egy másik mikrofon egy duetthez, vagy egy gitár, az ULT TOWER 10-et erősítőként használva. A TV Sound Booster felerősíti a tévé hangját.
 • Party Connect – Akár 100 kompatibilis hangszóró összekapcsolása a zene és a világítás szinkronizálásához a Party Connect segítségével – tökéletes partihangulat bárhol, erőteljes hangzással.

ULT FIELD 7 – A buli bárhová elmegy

Az ütős basszus és a kifejező világítás bárhol feldobja az ember napját. Az ULT FIELD 7 víz- és porálló kialakításának köszönhetően bárhová vihető, ráadásul a hosszú akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően tovább tarthat a buli. Akár mikrofon is csatlakoztatható a karaokéhoz.

ULT FIELD 7 fő jellemzői:

 • ULT POWER SOUND – ULT1 a mélyebb, alacsonyabb frekvenciájú basszusokhoz, vagy ULT2 az erőteljes, ütős basszusokhoz.
 • Hangmező optimalizálás – Érzékeli a zajt és automatikusan beállítja a hangbeállítást, hogy optimális zenei élményt nyújtson, bármilyen forgalmas is legyen a helyszín.
 • Hosszabb ideig tartó buli – Hosszabb ideig tartó parti az akár 30 órás üzemidőnek köszönhetően1. Ráadásul a gyorstöltéssel 10 perc alatt 3 órányi lejátszási idő érhető el2. Az IP67 víz- és porálló minősítésnek köszönhetően a parti akár a szabadban is tartható3. Sós víznek is ellenáll, ami azt jelenti, hogy a tengerparton is élvezhető a zene.
 • Bárhová hordozható – Az ULT FIELD 7 a kényelmes hordozófogantyúkkal könnyen mozgatható, és úgy tervezték, hogy vízszintesen vagy függőlegesen elhelyezve is tökéletesen működjön.
 • Karaoke és gitár bemenet és világítás – Tökéletes partner az énekléshez, és még Echo és Key Control vezérlőket is tartalmaz a hátlapon. Gitár is csatlakoztatható, az ULT FIELD 7 erősítővé válik. A szórakozás még jobban fokozható, a környezeti világítás parti fényeket hoz létre, amely tökéletes a bulikhoz és a mindennapi használathoz.
 • Party Connect – Akár 100 kompatibilis hangszóró összekapcsolása4 a zene és a fények szinkronizálásához a Party Connect segítségével.

ULT FIELD 1 – Nagy hang. Kis méret

Kedvenc dalok hallgatása bárhol, a kompakt csomagba épített, továbbfejlesztett basszussal az ULT FIELD 1 készülékkel. A könnyű használatot biztosító többirányú pánttal kiegészítve bárhová magával vihető a vízálló, porálló és ütésálló hangszóró, valamint a hosszú akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően hosszabb ideig élvezhető a hangzás

ULT FIELD 1 fő jellemzői:

 • ULT POWER SOUND – ULT POWER SOUND a fokozott basszusért.
 • Bárhol, bárhogyan – az ULT FIELD 1 a minden körülmények között tökéletes partner. Hordozhatóságra tervezték, akár 12 órás üzemidővel5, így tovább élvezhető a zene. Ráadásul a többirányú pántnak, az IP67 víz- és porálló minősítésnek6, az ütésálló kialakításnak7 és a sós víznek való ellenállásnak köszönhetően bárhová vihető a hangszóró, akár beltéren, akár kültéren.
 • A stílusoknak megfelelő színek – a fekete, fehér, szürkészöld és narancssárga8 színek közül lehet választani az egyéni a stílusoknak megfelelően.
 • Választható elrendezés – Az ULT FIELD 1 úgy lett kialakítva, hogy a legjobb helykihasználás érdekében a kár állítva akár fektetve is használható, így bárhová könnyen elhelyezhető.
 • Használhatóság – Könnyen használható és csatlakoztatható beépített mikrofonnal a kihangosított hívásokhoz, Echo Cancelling technológiával a tisztább hívások érdekében.

ULT WEAR – Erőteljes, egyedi hangzás.

Kivételes basszus és továbbfejlesztett zajszűrés, az új ULT WEAR fejhallgatóval bárhová elvihető a kedvenc fesztivál- vagy klubhangulat.

ULT WEAR fő jellemzői:

 • ULT POWER SOUND – ULT gomb az erőteljes hangzáshoz. Az ULT1 mély, alacsony frekvenciájú basszust, az ULT2 pedig erőteljes basszust biztosít.
 • Erőre tervezték – Sony Integrated Processor V1-gyel rendelkezik. Ugyanaz a processzor, amely a Sony díjnyertes 1000X sorozatú fejhallgatóiban is megtalálható, és az ULT POWER SOUND sorozathoz tervezett meghajtóegység, amely rendíthetetlen energiát, hatalmas rezonáló basszust és kristálytiszta részleteket produkál.
 • Zajcsökkentés – A kettős zajérzékelő technológiával és az integrált V1 processzorral az ULT WEAR a zajcsökkentést a következő szintre emeli. Most már valóban kizárható a világ, és élvezhető az egyszemélyes parti.
 • Kényelmes kialakítás – A fejhallgató kényelmes, puha fülpárnákkal és nagyobb térrel a fülek körül, mégis erőteljes, kiváló minőségű hangzást biztosít. Az ULT WEAR összecsukható kialakítású, és hordtáskával érkezik.
 • Mindennapi használat – Az ULT WEAR a funkcionalitást és a formát is képviseli. Egy érzékelő szünetelteti a zenét, amikor leveszik, és újraindítja, amikor felveszik. A Bluetooth® egyszerre két eszközzel is párosítható.

A fenntarthatóságot szem előtt tartva

Az ULT Power Sound sorozatot nemcsak erőteljes hangzásra tervezték, hanem a környezetvédelemre is. A termékekben újrahasznosított műanyagot használnak9. Ez tükrözi a Sony elkötelezettségét a termékek és gyakorlatok környezeti hatásainak csökkentése iránt.

Árazás és elérhetőség

 • Az ULT TOWER 10 fekete színben 2024 áprilisától kapható, ára kb. 1200 € / £1,000.
 • Az ULT FIELD 7 fekete színben 2024 áprilisától kapható, ára kb. 450 € / 400 £.
 • Az ULT FIELD 1 fekete, szürkészöld, fehér és narancssárga színben kapható 2024 áprilisától, kb. 140 € / £120 áron.
 • Az ULT WEAR fejhallgató fekete, szürkészöld és fehér színben kapható 2024 áprilisától, kb. 200 € / £180 áron.

For The Music

A Sony létrehozta a “For The Music” márkaplatformot a legkiválóbb fogyasztói és professzionális audio termékek és szolgáltatások számára. A “For The Music”-kal a Sony megerősíti magát, mint a zenei alkotókat és a fogyasztókat összekötő elsőszámú audiomárka, amelynek célja, hogy hiteles zenei élményeket teremtsen, és a rajongók számára mindent felülmúlóan támogatják az érzelmekkel teli alkotói víziót.

További információ a “For The Music” márkaplatformjáról az alábbi weboldalon: http://www.sony.co.uk/for-the-music

1 Ha az ULT1/2 be van kapcsolva, és a hangerőszint 16-ra van állítva, a világítás ki van kapcsolva. A tényleges teljesítmény a hangerő, a lejátszott zeneszámok, a környezeti hőmérséklet és a használati körülmények miatt eltérhet a megadott időtől.

2 Ha az ULT1/2 be van kapcsolva, és a hangerőszint 16-ra van állítva, a világítás ki van kapcsolva. A tényleges teljesítmény a hangerő, a lejátszott zeneszámok, a környezeti hőmérséklet és a használati körülmények miatt eltérhet a megadott időtől.

3 A készülék a kupak biztonságos rögzítésével az IEC60529 “Ingress Protection Rating (IP-kód)” “Vízbe merülés elleni védelmi fokozata” című fejezetében meghatározott IPX7*1 vízálló specifikációval, valamint a “Szilárd idegen tárgyak elleni védelmi fokozatok” fejezetében meghatározott IP6X*2 porálló specifikációval rendelkezik. *1 IPX7 egyenértékűség: A hangszóró tesztelésen esett át, és megőrzi működőképességét, ha óvatosan 1 m mélységig vízbe merítik, és 30 percig ott hagyják. *2 IP6X egyenértékűség: A hangszórót tesztelték, és továbbra is blokkolja a port, miután 8 órán keresztül olyan tesztberendezésben keverték, amely legfeljebb 75 μm átmérőjű porszemcséket tartalmaz.

4 Csak az SRS-XB43, XB33, XB23, XP700, XP500, XG500, XG300, XE300, XE200, LSPX-S3, XV900, , ULT FIELD 7 és ULT TOWER 10 között kompatibilis. A vezeték nélküli Party Chain funkciók nem alkalmazhatóak a csatlakozásra. Firmware frissítés szükséges lehet.

5 Amikor az ULT POWER SOUND be van kapcsolva, és a hangerőszint 25-re van állítva. A tényleges teljesítmény a hangerő, a lejátszott zeneszámok, a környezeti hőmérséklet és a használati körülmények miatt eltérhet a megadott időtől.

6 A készülék a kupak biztonságos rögzítésével az IEC60529 “Ingress Protection Rating (IP-kód)” “Vízbe merülés elleni védelmi fokozata” című fejezetében meghatározott IPX7*1 vízálló specifikációval, valamint a “Szilárd idegen tárgyak elleni védelmi fokozatok” fejezetében meghatározott IP6X*2 porálló specifikációval rendelkezik. *1 IPX7 egyenértékűség: A hangszóró tesztelésen esett át, és megőrzi működőképességét, ha óvatosan 1 m mélységig vízbe merítik, és 30 percig ott hagyják. *2 IP6X egyenértékűség: A hangszórót tesztelték, és továbbra is blokkolja a port, miután 8 órán keresztül olyan tesztberendezésben keverték, amely legfeljebb 75 μm átmérőjű porszemcséket tartalmaz.

7 A rendszer átmegy a MIL-STD 810 H 516.8-Shock módszernek megfelelő, 5 cm vastagságú rétegelt lemezre 1,22 m magasságból történő leejtési teszten. Ez nem garantálja a sérülésmentességet, a meghibásodásmentességet vagy a víz- és porálló teljesítményt minden körülmények között. A rendszer leejtéséből vagy mechanikai ütésből eredő deformáció vagy sérülés a víz- és porálló teljesítmény romlását okozhatja.

8 A színek elérhetősége régiónként és országonként eltérő lehet.

9 ULT WEAR fejhallgató: a termékben újrahasznosított műanyagot használnak, és a csomagolásban nem használnak műanyagot. Az újrahasznosított műanyag felhasználása a termék színétől függően változhat. Újrahasznosított műanyagot használnak a fejhallgató testének több részében, ami változhat. A csomagolásban használt bevonó és ragasztóanyagok nem tartoznak ide. Ez régiónként változik.

ULT FIELD 1, ULT FIELD 7, ULT TOWER 10 részben a hangszórók testében felhasznált anyagok. Előfordulhat, hogy a gyártás időpontjától függően nem használnak fel alkatrészeket.