A Reservoir bemutatja 2022-es újdonságait a honkong-i Peninsula Hotelben

A víztározó átköltözik a Lavish Loftba a Hong Kong-félszigeten

Az új, 2022-es karóráinak bemutatása részeként a RESERVOIR örömmel létesült ebben a hónapban a hongkongi Peninsula Hotel Lavish Loft butikjában, ahol a márka exkluzív rendezvényt szervezett a „The Lavish Attic” ázsiai forgalmazóval együttműködve. . A Lavish Attic a luxus ékszerek és órák vezető kiskereskedője Ázsiában, valamint a RESERVOIR régi partnere, amely a fiatal és innovatív márkák üzleti fejlődését támogatja a régióban.

Pazar tetőtéri rendezvény – víztározó – Honk Kong-félszigeti szálloda

A forgalmazó elképzelése teljes mértékben összhangban van a RESERVOIR elképzelésével, amelynek elsődleges célja, hogy új megközelítést kínáljon az óragyártáshoz az eredeti dizájn, az innovatív koncepció és a kézműves know-how ötvözésével. Három alapvető jellemző, amely a RESERVOIR márka DNS-ét és lényegét alkotja.
A Reservoir exkluzív eseményt kínál újdonságai ázsiai bevezetésére

A RESERVOIR 2022. augusztus 2. és 4. között fogadta VIP ügyfeleit és a teljes ázsiai sajtót a tekintélyes Félszigeten. Újságírók, influencerek és órarajongók gyűltek össze, hogy felpróbálják és kezeljék az év elején a genfi ​​Time To Watches kiállításon bemutatott új RESERVOIR modelleket.

Erre az indulásra a Lavish Loftot – az üzletet, ahol az esemény zajlott – a legapróbb részletekig megtervezték. A falakat a RESERVOIR színeivel díszítették, a vitrineken a márka összes modellje és kollekciója látható. A látogatók örömmel fedezhették fel azokat a világokat, amelyekből a RESERVOIR merített ihletet órái tervezéséhez. A repülés, a haditengerészet és az autózás mind a márkát jellemző területek, de újabban a zene és a képregények világa is. A Sonomaster Chronograph – amelynek kialakítása a régi VU-méterekre emlékeztet – és a RESERVOIR Blake & Mortimer „By Jove!!!” nézze meg, amelyet a két angol hős kalandjai ihletett, egészítse ki a többi RESERVOIR termékcsaládot, és leheljen új életet a horológia piacra. Mint minden évben, a RESERVOIR is bizonyítja, hogy képes újra feltalálni önmagát az aprólékosan átgondolt, bomlasztó alkotásokkal.

Pazar tetőtéri rendezvény – víztározó – Honk Kong-félszigeti szálloda

A már Ázsiában alapított RESERVOIR célja, hogy hírnevét és kereskedelmi jelenlétét fejlessze az egész országban, hogy felfedje létrejöttét. Az olyan forgalmazók támogatásának köszönhető, mint a The Lavish Attic, hogy a márka idővel fokozatosan meghonosodik az órapiacon.