A QNAP kiadja a QVR Human 2.0-ás verzióját, területsűrűséggel és egyéb funkciókkal bővítve

Emberszámláló megoldás, amely részletes jelentést nyújt a kiskereskedőknek és szervezeteknek

A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora ma bemutatta a QVR Human 2.0-ás verzióját – egy emberszámláló megoldást olyan új funkciókkal, mint a területsűrűség-elemzés, eseményértesítés, hőtérkép és sok még más. A QVR Human forgalomáramlási statisztikákat biztosít, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az eladási konverziós arány növelése, a személyzeti beosztások optimalizálása, valamint a szolgáltatások és a marketing hatékonyságának javítása érdekében.

Azonos mennyiségű drága AI-/emberszámláló kamera használatával összehasonlítva a QVR Human szerveroldali számlálásokat és elemzéseket végez, költséghatékonyságot biztosítva a kiskereskedelmi üzleteknek és szervezeteknek. A felhasználók továbbá az igényeiknek és költségvetésüknek megfelelő IP-kamerák kiválasztásának rugalmasságát is élvezhetik, hiszen a QVR Human több mint 6700 IP-kamerát és ONVIF-kompatibilis kamerát támogat.

A QVR Human 2.0 legfontosabb jellemzői

 • Támogatja a különböző videoforrásokat
  A QVR Human elemzi a különböző forrásokból érkező élő videostreameket, beleértve az RTSP-, QVR Pro és QVR Elite szervereket.
 • Területsűrűség-támogatás [Új]
  A sűrűség szintjét úgy számítja ki, hogy beállítja az adott területen tartózkodó személyek számának felső határát. Használd ezt a funkciót értesítésként, ha valaki egy tiltott területre lépne be!
 • Keresztirányú számlálás
  Érzékeli a sorokba be- és kilépő emberek számát. Minden csatornához legfeljebb 4 érzékelési vonal (egyenes/vonallánc) határozható meg.
 • Eseményértesítés [Új]
  Eseményértesítést küld (például a küszöbérték túllépéséről).
 • Áttekintés [Új]
  Áttekintheted az összes kameracsatornát, érzékelési vonalat és létrehozott feladatot. Tegyél szert valós idejű forgalmi statisztikákra az irányítópulton a helyszíni emberforgalom és a műveletek jobb irányítása érdekében!
 • Intelligens jelentés [Új]
  A korábbi adatok grafikonon vagy hőtérképen való megjelenítése a forgalmi trendek megértéséhez. A felhasználók meghatározott dátumok alapján szűrhetnek, és a jelentéseket CSV-fájlokba tölthetik le.
 • Használd a Hailo-8™-at az AI-teljesítmény növeléséhez! [Új]
  Telepíts egy Hailo-8™ M.2 AI-gyorsítómodult egy QNAP felügyeleti szerverbe a megnövelt AI-felismerési teljesítményért, teljesítve a rendkívül hatékony, precíz, nagy kiterjedésű intelligens felügyeletet jóval alacsonyabb üzemeltetési költségek mellett!

Elérhetőség

A QNAP egy ingyenes, 1 hónapos próbaverziót kínál, amely 2 kameracsatornát tartalmaz a keresztirányú számláláshoz vagy a területsűrűségi feladatokhoz. A felhasználók egy licenccsomagot vásárolhatnak a további kameracsatornákkal történő bővítéshez.

NAS-rendszerkövetelmények

 • x86 alapú (64 bites) QNAP NAS legalább 4 GB RAM-mal (a leggördülékenyebb használathoz 8 GB RAM ajánlott).
 • QTS 5.0.1 (vagy újabb), QuTS hero h5.0.1 (vagy újabb)