A Philips TV az új OLED807-es típussal bővíti 2022-es kínálatát

A 6. generációs új P5 Gen AI képfeldolgozó rendszer kiváló képminőséget garantál

 • Továbbfejlesztett, 6. generációs P5 AI képminőségjavító processzor
 • A következő generációs OLED EX panel a korábbi OLED panelekhez képest 30%-kal nagyobb fénykibocsátást kínál
 • Egyedülálló négyoldalas Ambilight rendszer több színárnyalattal és nagyobb színpontossággal, a maradéktalanul magával ragadó képélmény érdekében
 • A magasabb szintre emelt környezeti intelligencia valós időben illeszti a fényerőt, a gammát és a színeket a változó környezeti fényviszonyokhoz.
 • Továbbfejlesztett IMAX kompatibilitás
 • Kibővített AI Auto Film üzemmód új, kristálytiszta intelligens kép opcióval
 • A képernyőn megjelenő Game bar (játéksáv) optimalizált beállításokat kínál a különböző játékműfajokhoz
 • Nagy teljesítményű, kiváló minőségű, 70 W-os, 2.1-es hangrendszer
 • Az OLED807 hangrendszere dedikált center hangszóróként is működhet, a DTS-Play-Fi technológia pedig vezeték nélküli AV rendszer egyszerű kiépítését teszi lehetővé
 • HDMI 2.1-es port 48 Gbps sávszélességgel, HDR VRR 48-120 Hz-es támogatással
 • A Philips OLED807 48”, 55”, 65” és 77” képernyőméretben kapható

A Philips TV a teljesítményjavító megoldások széles skáláját vonultatja fel annak érdekében, hogy az új Philips OLED807-es Ambilight sorozat megőrizze a díjnyertes minőségi jellemzőket. A továbbfejlesztett 6. generációs P5 AI képfeldolgozó rendszeren túlmenően, az OLED807 a legújabb OLED-EX panellel készül.

A TV OLED-EX paneljében a hidrogénalapú vegyületekben a közönséges hidrogént a hatékonyabb és stabilabb deutérium helyettesíti, aminek köszönhetően a fénykibocsátás 30%-kal nagyobb, mint a hagyományos OLED panelek esetében. A 6. generációs P5 AI képfeldolgozás újdonságai közé tartozik, hogy több „intelligenciát” tesz hozzá a TV fényérzékelőjének integrálásához a készülék AI funkcionalitásába.

A P5 környezeti intelligenciájának továbbfejlesztett változata figyeli a szobában uralkodó aktuális fényviszonyokat, és már képes a fényerő, a gamma és a színek folyamatos, valós idejű beállítására, hogy az SDR vagy HDR képek kontrasztja mindig tökéletesen optimális legyen. A 6. generációs P5 AI lehetővé teszi a nézők számára, hogy a rendszer prioritásokat állítson fel a szemkímélés (Eye Care), a sötét részletek optimalizálása (Dark Detail Optimization) vagy a színhőmérséklet optimalizálása (Colour Temperature Optimization) opciók kiválasztásában.

Magával ragadó moziélmény

A 2022-es OLED TV-kben megtalálható az AI Auto Film Mode új verziója, amely az eredeti kettőről hétre bővíti az alternatív intelligens képi módok számát – beleértve a Filmmaker Mode-ot is –, amikor filmet észlel. Ha a Philips OLED807 már Filmmaker Mode-ban van, akkor Dolby Vision tartalom észlelésekor a készülék automatikusan Dolby Vision Dark beállításra vált.

Az intelligens képi módok mostantól egy új opciót is tartalmaznak: a Crystal Clear mód a korábbi Vivid módot váltja fel, ugyanolyan borotvaéles képeket és gazdag színeket kínálva, de az élesség, a színek és a kontraszt közötti jobb, természetesebb egyensúlyt biztosítva.

A Philips Ambilight TV továbbra is a HDR formátumok teljes skáláját kínálja, beleértve a Dolby Vision, HLG, HDR10, HDR10+ és adaptív HDR10+ kompatibilitást. A 2022-es év újdonsága lesz az IMAX Enhanced támogatás.

A filmek IMAX Enhanced változatai az IMAX Digital Media Remastering (DMR) technológiát használják a legjobb minőségű, legélesebb 4K képek reprodukálására, egy fejlett algoritmus segítségével, amely eltávolítja a képhibákat, és pontosan úgy jeleníti meg a filmet, ahogyan azt a filmkészítő megálmodta. A DMR és a Philips 6. generációs P5 AI együttesen optimalizálja a tartalmat az IMAX képformátumhoz, és az IMAX Enhanced tanúsítvánnyal rendelkező kijelző lényegesen jobb minőségéhez és nagyobb fényerősségéhez.

Kifinomult kivitel a legapróbb részletekig

A Philips OLED807 pengevékony, „szegély nélküli” külső fémkerettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a szinte észrevehetetlen fényátmenetet az új és továbbfejlesztett négyoldalú Ambilight-hoz, megnövelt színrészletesség és színpontosság mellett, a páratlanul magával ragadó nézési élmény megteremtése érdekében.

A Philips OLED807 legtöbb változata elegáns és karcsú, metál krómezüst színű, ívben hajlított szárú „T-bar” forgó állvánnyal rendelkezik. Az egyetlen kivétel a 77”-es modell, amelynek lábai sötétmetál, krómozott, kör keresztmetszetű „rudakból” készülnek.

Az elegáns, ezüst színű fémbevonattal, és a gyenge fényviszonyok mellett is könnyen kezelhető, süllyesztett, háttérvilágítással ellátott billentyűkkel rendelkező, prémium kategóriájú távvezérlő oldalait és hátulját a híresen megbízható skót Muirhead bőrspecialista cég által gyártott bőrrel burkolták, luxus finomságú érintést biztosítva.

Játékosoknak tervezve

Az új Philips OLED807 tökéletesen megfelel a magas szintű játékhoz is, HDMI 2.1 képességekkel – mint az e-ARC, a VRR támogatás a 4K-hoz, 40 Hz-től 120 Hz-ig, teljes 48 Gbps sávszélességgel (4:4:4, 12 bit) –, a FreeSync Premium és G-SYNC kompatibilitással, valamint Auto Game és Auto-Low-Latency módokkal.

A képernyőn megjelenő új Game bar gyors hozzáférést biztosít a kép- és hangbeállításokhoz egy egyszerűsített menü segítségével, amely lehetővé teszi a játékbeállítások gyors ellenőrzését vagy módosítását játék közben. A játékosok könnyen aktiválhatják a VRR, az NVIDIA G-SYNC és az AMD FreeSync™ funkciókat is.

A Philips TV egyedülálló beégésgátló technológiája egy fejlett logóérzékelő funkciót használ, amely egy zónarácsot figyel a statikus tartalom pontos felismerése érdekében, és fokozatosan csökkenti a lokális fényerőt a beégés elkerüléséhez – anélkül, hogy a képernyő más részeinek fényerejét változtatná.

Intelligens hang

A Philips OLED807 egy továbbfejlesztett, kiváló minőségű és megnövelt teljesítményű, 70 W-os 2.1-es hangrendszert is magáénak mondhat, amely egy dedikált, háromgyűrűs, hátrafelé sugárzó mélyhangszóróból és négy passzív sugárzóból áll.

A készülék egyben a Philips TV & Wireless Home System része is – a saját fejlesztésű DTS Play-Fi vezeték nélküli technológiával –, és egy alkalmazás-vezérelt, nagy felbontású, multi-room hangrendszer részeként is használható, az egész lakásban található kompatibilis TV-k, mobileszközök, soundbar sugárzók és hangszórók egyszerű és problémamentes összekapcsolásával.

A soundbar sugárzóhoz, további hátsó hangszórókhoz vagy mélynyomóhoz való csatlakoztatás hihetetlenül egyszerűen és vezetékek nélkül megvalósítható, míg a 2022-es új frissítés lehetőséget nyújt arra, hogy a Philips OLED807-et egy több hangszórós AV rendszerben dedikált center csatornaként lehessen használni.

Az intelligens feladatokat a legújabb Android 11 TV OS látja el, amely kifinomult és intuitív kezelőfelületet kínál a beépített Google Segéddel – a beszédhez egy gombot megnyomva a távvezérlőn –, és az Alexa-kompatibilis Works with Alexa funkcióval.