A Philips Sound új modellekkel és termékfajtákkal bővíti a GO sport termékcsalád kínálatát

  • A Philips A7507-es TWS fülhallgató a nagyszerű hangminőséget biztosító, kiváló minőségű grafén bevonatú meghajtók és a csontvezető technológia egyedülálló hibrid kombinációját kínálja, amely kristálytiszta hívásokat biztosít még szeles és zajos környezetben is.
  • Az A7507-es fülhallgató aktív szél-zajcsökkentést biztosító, beállítható ANC Pro (zajszűrő) rendszerrel rendelkezik.
  • A Philips S4807-es és S7807-es Bluetooth hangszórók tökéletes társak minden sporttevékenységhez. Por- és vízállóak, strapabíró, kétrétegű gumiborítással, elegáns fekete és piros, illetve fehér és sárga színben.
  • Mindegyik hangszóró párosítható egy második hasonló szettel is, így valódi sztereó hangzást produkálhatnak.
  • A Team Jumbo Visma csapatával működő partnerkapcsolat részeként, a csapat profi atlétái tapasztalataikkal támogatják a dizájn fejlesztését.

A Philips Sound 2022-ben bővíti sportfejhallgató sorozatát az egyedülálló “hibrid” Philips A7507-es valódi vezeték nélküli, ANC fülhallgató bevezetésével. Emellett a márka, első alkalommal, új kategóriaként a hordozható Bluetooth hangszórókat is felveszi a kínálatba az új Philips S4807-es és S7807-es modellek bevezetésével.

A Philips TV & Sound márkák mögött álló anyavállalat, a TP Vision nagy sikert arat a Philips Sound sport sorozatával, amely része a vállalat azon ambiciózus stratégiájának, hogy a dedikált sport fül- és fejhallgatók vezető prémium márkája legyen. A Philips GO koncepció égisze alatt a sorozat számos fül- és fejhallgató modellből áll, amelyek mindegyikét úgy tervezték, hogy a kényelem, a strapabíróság, a vízállóság és a nagyszerű hangzás kombinációjának köszönhetően menet közben („on-the-go”) extra élményt nyújtsanak az aktív életmód és a sportolók edzései során.

Az új sorozatot a Philips Sound és a Team Jumbo Visma, a világ vezető holland kerékpáros és korcsolyázó csapatával, 2020 óta tartó szoros együttműködése is támogatja. A partneri kapcsolat lehetővé teszi, hogy a csapat legjobb versenyzőinek véleményét és tapasztalatait beépítsék a végső terméktervezésbe, a specifikációba és a megvalósításba.

Philips A7507: magas komfort-fokozatú fülhallgató intenzív sportoláshoz

A Philips A7507-es TWS fülhallgató kivételes hangminőséget biztosít, akár zajos edzőteremben edzünk, akár a szabadban futunk vagy szeles környezetben túrázunk. Ezt a nagyméretű, kis torzítású, grafén bevonatú meghajtók, és az LDAC és AAC kodekekkel való kompatibilitás kombinációjával sikerült elérni.

Az új ANC Pro rendszer választási lehetőséget kínál a teljes környezeti zajszűrés és a környezet hangjainak áteresztése között. Egy speciális algoritmus lehetővé teszi a szélzaj még hatásosabb csökkentését.

A Philips A7507-es hibrid specifikációja csontvezető mikrofonokat is tartalmaz a beszéd tisztaságának javítása és a kristálytiszta hívásminőség garantálása érdekében, még zajos háttér mellett is, futás vagy túrázás közben.

Az akkumulátor élettartama nagyon kedvező, a fülhallgató nyolc órányi lejátszást kínál, míg a gyors USB-C töltés mindössze 15 perc után egy órányi lejátszást tesz lehetővé. A termék tokján keresztül további 21 óra töltési idő áll rendelkezésre.

A Philips A7507-es hosszan tartó kényelmet biztosít a fülhallgató-stabilizátoroknak és a különböző méretű fülbetéteknek köszönhetően.

Philips S7807 és S4807: robusztus Bluetooth audió útközben

Az új Bluetooth hangszórók ugyanazt a tervezési filozófiát követik, mint a Philips sportfülhallgatók, mivel strapabíróak és vízállóak, kényelmesek és könnyen hordozhatók, és nagyszerű hangzást biztosítanak otthon vagy útközben.

Ezeket a hordozható hangszórókat úgy tervezték, hogy bárhová magunkkal vihetjük őket, és por- és vízálló kialakításuknak köszönhetően minden körülmények között használhatók. A strapabíró, kétrétegű gumiborítás fekete és piros, vagy fehér és sárga, mutatós kivitelben kapható, szürkével kombinálva, és integrált, lecsatolható hevederrel.

A Philips S7807-es a kompakt, táskabarát méreteihez – 104 x 104 x 280 mm – képest hatalmas, kiváló minőségű hangzást kínál, köszönhetően a 20 mm-es magashangszóró és két 70 mm-es közép/basszus sugárzó, plusz egy passzív sugárzó beépítésének, ami egyaránt garantálja a mély basszusokat és a tiszta közép- és magashangokat.

A 40 watt kimeneti teljesítmény lenyűgöző, és ezt a hangszóró hosszú, 24 órás „buli” játékidővel kínálja. Az S7807-es hangszóró, 5000 mAh-s külső akkumulátorként (power bank) működve, más készülékeket is feltölthet.

A kisebb Philips S4807-es – a nagyon kompakt 70 x 70 x 169 mm-es méretével – még mindig kitűnő hangzást biztosít, köszönhetően a 20 mm-es magashangszórónak, a 45 mm-es közép- és mélysugárzónak, valamint a két passzív sugárzónak. A 10 W teljesítmény 12 órás játékidővel áll rendelkezésre.

Mind a Philips S7807-es, mind az S4807-es egyszerű többpontos Bluetooth 5.2 kapcsolatot kínál több eszköz csatlakoztatásához, és egyszerű kihangosítást biztosít push-to-talk módon, hangasszisztens aktiválásával.

Amellett, hogy az új hangszórók robusztusak, nagy teljesítményűek és könnyen szállíthatóak, mindkettő párosítható egy második szettel is, így nagyobb, valódi sztereó hangzást kínálnak, bármikor bulira készen.