A Philips bemutatja új 8807-es Performance sorozatú televízióit prémium specifikációkkal

  • Az új, továbbfejlesztett Philips 8807-es DLED* TV a The One („Az Igazi”) koncepciót követi. Ideális készülék azoknak a fogyasztóknak, akik bár nem követik a terminológiát mégis jó minőségű terméket szeretnének vásárolni.
  • Magával ragadó élményt garantál az egyedülálló 3 oldalú Ambilight rendszernek köszönhetően
  • A fentieken túl a 2022-ben megjelenő Performance sorozat újdonságai:
  • Az 5. generációs P5 képfeldolgozó processzor és a kiváló minőségű, széles színtartományú (WCG), 120 Hz-es LCD panel kombinálásával a Philips 8807-es TV kiemelkedő képminőséget garantál
  • A HDMI 2.1-es port e-ARC funkciója, a 4K 120 Hz-es VRR támogatás és a Freesync™ Premium kompatibilitás ideálissá teszi a legújabb konzolos játékokhoz
  • A képernyőn megjelenő új Game Bar (játéksáv) funkció
  • Kiváló minőségű hangrendszer Dolby Atmos-szal
  • A TV hangrendszere dedikált center csatornás hangszóróként is működhet. A DTS Play-Fi technológia pedig vezeték nélküli AV rendszer egyszerű kiépítését teszi lehetővé
  • 43”, 50” 55” 65”, 75” képernyőméretben, valamint – a Philips TV-kínálatában először – 86” méretben is kapható
  • Újonnan bevezetett, többfunkciós Philips B8507-es 3.1 Dolby Atmos hangprojektor a moziélmény megteremtéséhez

*A DLED jelentése Direct LED. A DLED TV-k háttérvilágítási egységében a megvilágító LED-ek nem a panel szélein, hanem a panel teljes felületén, egyenletesen vannak elhelyezve.

A Philips TV 2022-ben felfrissíti sikeres Philips Performance sorozatát az új, nagyobb teljesítményű Philips 8807-es Ambilight TV és az új, többfunkciós Philips B8507 3.1 Dolby Atmos soundbar bevezetésével. Az új Philips TV és soundbar megjelentetése tovább erősíti a népszerű „The One” üzenetet, amely egyértelműen azonosítja a Philips Performance sorozat termékeit. Ezek a TV-k a prémium modellekhez hasonló teljesítményt, azok minőségi európai formatervezését és főbb funkcióit kínálják, mindezt középkategóriás, rendkívül versenyképes áron.

A Philips Performance sorozat készülékei sokféle képernyőméretben lesznek elérhetők, amelyek között a Philips TV eddigi legnagyobb, 86”-es készülékét is megtaláljuk majd. Bármelyik képernyőméretet is választjuk, a kiváló képminőséget garantálja a Philips 5. generációs P5 képfeldolgozó processzor, és a nagyszerű, széles színtartományú, 120 Hz-es LCD panel kombinációja. A HDR támogatás széles körű, magába foglalja a HLG, a Dolby Vision és a HDR10+ kompatibilitást.

Elegáns design

A Philips TV minimalista, ízléses formatervének része a szupervékony, ezüst színű keret felül és mindkét oldalán, ezáltal közelebbi kapcsolat létesül a kép és a 3 oldalú Ambilight rendszer között, a magával ragadó élmény fokozása érdekében. Az Ambilight továbbra is rendkívül magas elégedettségi értékelést kap a Philips Performance sorozat készülékeinek vásárlóitól.

A TV alsó széle nagyon keskeny és elegáns ezüst színű szegényt kapott, amely a 43” és 65” közötti képernyőméreteknél karcsú, szögletes centrális állványhoz illeszkedik, míg a 77”-es és a 86”-es modellek „V” alakú lábai ezüst színű, vékony rudakból készülnek.

Játékosok számára nagyszerű

A teljesítmény a játékosok számára is kiváló, köszönhetően a HDMI 2.1-képességnek – beleértve az e-ARC-t, a VRR-támogatást 4K-hoz, 48 Hz-től 120 Hz-ig, teljes 48 Gbps sávszélességgel –, továbbá a FreeSync™ Premium kompatibilitásnak és az Auto-Low-Latency (automatikus alacsony késleltetésű) üzemmódnak.

A bemeneti késleltetés mindössze 9 ms, míg a képernyőn megjelenő új Game bar (játéksáv) gyors hozzáférést biztosít a kép- és hangbeállításokhoz egy egyszerűsített menü segítségével, amely lehetővé teszi a játékbeállítások gyors ellenőrzését vagy módosítását játék közben. A játékosok a VRR és az AMD FreeSync™ funkciót is könnyedén aktiválhatják. A lefelé sugárzó iker hangszórókkal és a 20 W teljesítménnyel a hangrendszer minősége is kitűnő.

Csatlakoztatott hang

A TV a Philips Home Wireless rendszer része is (a DTS Play-Fi technológiára alapozva), amely segít létrehozni egy prémium, alkalmazás-vezérelt, az egész lakásra kiterjedő, nagy felbontású audio streaming platformot a lakásban elhelyezett kompatibilis TV-k, mobileszközök, hangprojektorok és hangsugárzók, hangszórók egyszerű, vezeték nélküli összekapcsolásával.

Míg a The One B8507 soundbar egyszerű, minden igényt kielégítő frissítést kínál a hangzást tekintve, addig a Philips Home Wireless rendszer rugalmasságot nyújt a fogyasztó számára, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő termékkombinációt, és később ehhez akár további készülékeket is hozzáadhat.

Egy pár hangszóró hozzáadása nagyszerű sztereó megszólalást biztosíthat a zenének, miközben a filmeknek is hatásosabb hangzást kölcsönöz. A 2022-es frissítés lehetőséget ad arra, hogy a Philips TV külön center csatornává váljon, és extra elülső és hátsó hangszórók, valamint egy vezeték nélküli mélynyomó hozzáadásával a fogyasztó egy teljes surround AV rendszert hozhat létre, amely az egész teret betölti hanggal, beleértve a mély, kontrollált basszusokat is.