A nyár Jubël és Aleyna Tilki közösétől már teljes egész :-o

A Jubël szempillantás alatt vált Svédország egyik élvonalbeli dance-pop duójává, a „Dancing In The Moonlight” című slágerük hozta meg az igazi áttörést: több mint 350 millió Spotify-streamet, a brit rádiós lista #1 pozícióját, a hivatalos kislemez eladási lista 11. helyét tudhatja magáénak több mint 600.000 eladott példánnyal és platina minősítéssel.

Legutóbbi nagy dobásuk, a „Weekend Vibe” című felvétel volt, ami szintén óriási rádiós kedvenc lett, mindemellett pedig a TikTok-on is elképesztően nagy népszerűségnek örvend, közel 150 milliós megtekintéssel. A TikTok sikerek nem hagytak alább, hiszen a „So Sick” című daluk rohamos léptekkel kúszik felfelé a fiatal generáció kedvenc platformján: két hét alatt több mint 150 ezer videó készült a track-re.

A most megjelenő „Diamonds” egy Európát átívelő megahitnek ígérkezik: a svéd srácok a török szupersztárt, Aleyna Tilkit kérték fel a kollaborációra. A szemtelenül fiatal, mindössze 21 éves énekesnő hatalmas globális sikereket ért el már most: 1,7 milliárd YouTube megtekintést, 150 millió Spotify stream-et és majdnem 600 millió TikTok megtekintést tudhat maga mögött. Legutóbbi kislemeze, a nagyon vagány pop-rock stílusú „Take It Or Leave It” is hamar elnyerte a rajongók tetszését és már közel 1,7 millió Spotify stream-et generált.

„Diamonds” egy igazi 80-as éveket idéző, fülbemászó dallamú, markáns szinti szólamokkal a bőr alá kúszó felvétel lett, ami Aleyna disco-díva vokáljaival válik teljessé. Fülledt nyári esték, vízparti naplementék ideális aláfestése – itt a nyár legújabb slágere!

Hallgasd meg itt: https://www.youtube.com/watch?v=DLrtOgVZ0BE&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=4