A NETGEAR kiegészítette kínálatát az Ethernet-alapú videójel továbbítás piaci igényeinek megfelelően

Az idei év InfoComm 2019 rendezvényen a NETGEAR®, Inc. (NASDAQ:NTGR), a kisvállalatok és a felügyeleti szolgáltatók(MSP-k) hálózati eszközeinek vezető szolgáltatója, bejelentette az M4300 termékcsalád legújabb tagjait. Az IP alapú audiovizuális jel továbbítására tervezett új switch-csek – a NETGEAR M4300-16X és a NETGEAR M4300-24FX – megszüntetik a komplex AV megoldások alkalmazásának szükségét.

A SDVoE (Szoftveresen Definiált Videójel Ethernet alapon) képességgel rendelkezőM4300-16X a világ első 16 portos 10GBASE-T rézcsatlakozóval ellátott switch-cse, amely az összes porton PoE+ támogatást biztosít. Az M4300-16X egy fél rack szélességű U1 switch, amely egyaránt érkezhet PoE hálózati ellátás nélküli tápegységgel, vagy egy 480W-os PoE tápegységgel, amely mind a 16 portot képes elegendő energiával ellátni.

Az SDVoE képes M4300-24FX egy 24 portos 10GBASE-X SFP+ fiber switch, amely kettő, megosztott 10GBASE-T rézcsatlakozóval rendelkezik. Az M4300-24FX egy fél rack szélességű U1 switch, amely drasztikusan csökkenti az optikai-alapú projektek költségeit akár 24 csatlakoztatott eszközig.

A kiadások csökkenése, a megnövelt távolság és a széleskörű felhasználás következtében gyorsan megmutatkozik, így az AV és IP hálózatok piacvezetőjeként a NETGEAR elhivatottan támogatja az új M4300 szériás termékekkel azokat a személyeket és vállalkozásokat, amelyek követik a piaci trendeket.

„A NETGEAR elhivatottsága a professzionális AV piacon a két új eszköz bemutatásával bizonyítható, melyek már az alapoktól kezdve az SDVoE környezethez lettek tervezve” – nyilatkozta Richard Jonker, a NETGEAR kisvállalati-csoport termékvonalának alelnöke. „Az M4300 széria nemcsak a legmegfizethetőbb megoldás a piacon, hanem egy olyan komplikációmentes rendszert kínál, amelyet még programozni sem kell. Mindent tartalmaz a telepítőknek ahhoz, hogy támogassák a null-képkockás késleltetést, a megnövelt I/O-t és rugalmasságot, illetve a valódi AV/IT konvergenciát standard IP váltással, melyet egy egyszerűsített architektúra segítségével ér el.”

A NETGEAR M4300 switch-ek előtelepítettek a könnyű, valódi AV és Multicast Zero Touch hálózati konfiguráláshoz, ezzel segítve a telepítőket a magabiztos Ethernet alapú videó integrálásában és a felmerülő nehézségek elhárításában. A szerelők kiválaszthatják a megfelelő port számmal rendelkező M4300 switch-et (rézportok és fiber portok), majd az AV eszközök csatlakoztatása után csak a switch gyors és könnyű bekapcsolása marad hátra. A teljes M4300 switch sorozat megfelel az SDVoE Szövetség előírásainak, hogy késleltetés- és veszteségmentes 4K videót lehessen továbbítani Etherneten keresztül.

Árazás és elérhetőség

A NETGEAR M4300-16X és M4300-24FX 2019. utolsó negyedévében válnak elérhetővé $1,899 – $2,199 (USD) ajánlott fogyasztói ár között. Tudj meg többet a PRO AV M4300 szériás switch-ekről a NETGEAR.com oldalon. A jelenleg is kapható M4300 96x és a két új termék a Pro AV viszonteladó partnereinél: a Herman Pro AV-nál és azAlmo Pro Audio / Visual-nál hamarosan elérhetővé válnak.