A NETGEAR bemutatta a legújabb 4G és 5G vezeték nélküli megoldásait

Csatlakozz bárhol megbízható, vezeték nélküli hálózatra


A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), a fejlett otthoni és irodai hálózati termékek vezető gyártója két új mobil terméket jelentett be: az iparág első WiFi 6 csatlakozású vezeték nélküli mobil routerét, a Nighthawk® 4G LTE WiFi 6 routert (LAX20), valamint a NETGEAR® 4G LTE-t modemet (LM1200). A háztartások és vállalkozások folyamatos kapcsolatának biztosításához tervezett, két vezeték nélküli mobil termék lehetőséget nyújt otthoni vagy irodai hálózatok létrehozására hagyományos kábel-, DSL- vagy szélessávú optikai kapcsolat nélkül.

A Nighthawk LAX20 router támogatja a fejlett WiFi 6 hálózati technológiát, amely 1,8 Gbps sebességű, nagy teljesítményű WiFi-t és jobb hálózati kapacitást biztosít az otthoni hálózatokhoz csatlakozó eszközök kezeléséhez. A 4G LTE modemmel kombinált Nighthawk LAX20 router alternatív mobilinternet csatlakozási lehetőséget kínál olyan esetekben is, amikor a hagyományos vezetékes internetkapcsolat nem hozzáférhető vagy megbízható. Az új router ideális megoldást jelent azoknak is akiknek korlátozott ideig van szükségük internet hozzáférésre, például nyaralás során vagy rövid ideig tartó lakásbérlés esetén.

A 4G LTE vezeték nélküli képességet azoknak tervezték, akiknek állandó nagy sebességű kapcsolatot kell fenntartaniuk, ha a vezetékes szélessáv nem elég gyors, szakadozik, vagy nem érhető el. A kiszámítható és megbízható internetkapcsolat manapság elengedhetetlennek számít az online tevékenységek folyamatos növekedése miatt, mivel az otthoni munkavégzés, a távoktatás és a szórakoztató videós tartalomfogyasztás száma jelentősen megnőtt. Az AT&T, a T-Mobile, valamint a világszerte vezető mobilhálózat szolgáltatói által hitelesített Nighthawk LAX20 router nyugalmat biztosít a felhasználók számára, ugyanis vezetékes szolgáltatáskiesés idején könnyedén átválthatsz az LTE kapcsolatra. Nagyszerű megoldást jelent a családok, valamint a biztonságot kereső felhasználók számára, ugyanis az új Nighthawk 4G LTE WiFi 6 router támogatja a NETGEAR Armor szolgáltatást, amely tovább fokozza az otthoni hálózat és az összes csatlakoztatott eszköz internetes fenyegetések és vírusok elleni védelmét.

A NETGEAR LM1200 modem megfizethető és megbízható internetkapcsolatot kínál a 4G LTE hálózaton keresztül, hogy alternatívát kínáljon a lassú DSL kapcsolatra, vagy a szélessávú internetszolgáltatásra. A NETGEAR legújabb 4G LTE modeme egyaránt hitelesítve lett az AT&T és a T-Mobile hálózatán is. Az LM1200 segítségével egy 4G SIM kártya elhelyezését követően könnyedén csatlakozhatsz erős és megbízható internethez, emellett a készüléket hozzákapcsolhatod további WiFi routerekhez vagy mesh megoldásokhoz, hogy tovább növeld a hálózati lefedettséget. Emellett a CES 2020 innovációs kitüntetéssel díjazott Nighthawk M5 5G mobil router is már világszerte elérhetővé vált. A Nighthawk M5-öt úgy tervezték, hogy gyorsabb internetsebességet biztosítson alacsony késleltetéssel WiFi 6 hálózaton az 5G vezeték nélküli mobilhálózatokon keresztül. Kellőképpen rugalmas ahhoz, hogy útközben vagy rövid nyaralás idején is használhasd a megbízható internetkapcsolat biztosításához egyszerre akár több eszközzel is. Akár az egész család számára lehetővé teszi a HD videók streamelését és az online játékokhoz történő csatlakozást. A biztonságos, megbízható és privát WiFi kapcsolat emellett kiváló megoldást kínál a távolról dolgozó üzleti személyzet számára is.

A Nighthawk M5 mobil router ideális megoldás lehet azok számára, akik távmunkát végeznek vagy tanulnak, valamint alternatívaként vagy tartalékként is szolgálhat az otthoni internetkapcsolat biztosításához a gigabites Ethernet port és a külső antennák csatlakoztatásának segítségével, amelyek együttesen lehetővé teszik a felhasználók számára a jel felerősítését. Az M5 mobil router emellett összeköthető a már meglévő otthoni routerrel is a 1 Gbps Ethernet porton keresztül, így az 5G sebesség biztosítása mellett a Nighthawk M5 akár tartalékmegoldásként is használható a vezetékes internetszolgáltatás meghibásodása esetén. Az router rendelkezik egy hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátorral is, amely akár 13 órás üzemidőt is képes biztosítani, otthoni vagy irodai környezetben pedig akkumulátor nélkül, töltéshez csatlakoztatva is használható.

Elérhetőség:

A Nighthawk® M5 mobil router már elérhető az észak-amerikai AT&T kínálatában 509,99 dolláros fogyasztói áron, továbbá 2021 első felében a szolgáltatófüggetlen változat is elérhető lesz az amerikai ügyfelek számára. Az 5G mobil router már kapható Európában is 799 eurós ajánlott fogyasztói áron.

A NETGEAR® 4G LTE modem (LM1200) már elérhető a NETGEAR.com oldalon 149,99 dolláros ajánlott fogyasztói áron az észak-amerikai ügyfelek számára. A 4G LTE modem várhatóan még az 2021-ben elérhető lesz a világ többi részén is.

A Nighthawk® 4G LTE WiFi 6 router (LAX20) már világszerte elérhető a NETGEAR partnereinek kínálatában, valamint a NETGEAR.com oldalon, 299,99 dolláros, valamint 329 eurós ajánlott fogyasztói áron.