A Nemzeti Regattán is győzedelmeskedett a miskolctapolcai Avalon Ristorante csapata!

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Június 9-10-én immáron harmadik alkalommal került megrendezésre Siófokon a Nemzeti Regatta vitorlásverseny, ahol a résztvevők két napon át saját településüket képviselhették a gazdaság, a kultúra, a művészet, a politika, a sport vagy gasztronómia világából. Az Avalon Ristorante csapata Miskolc város gasztro-kultúráját prezentálta a versenyen. A csapattagok örömmel fogadták a megtisztelő felkérést, lelkesen készültek az újabb kihívásra, amit eredményesen is teljesítettek a hétvégén.

Nagyon megtisztelő feladat volt a Miskolci Önkormányzat megbízásából, hogy az Avalon Ristorante képviselhette szülővárosunkat ezen a jeles rendezvényen.” – kezdte élménybeszámolóját az Avalon Park gasztronómiai igazgatója, Bajusz Gergely.

Június 9-10-én ötven településről érkeztek szakácsok a Balaton partjára, hogy bemutathassák a zsűrinek és a nézelődő tömegnek helyi, tradicionális jellegzetességeiket. Autentikus olasz étterem lévén, a miskolctapolcai Avalon Ristorante munkatársai egy kis itáliai esszenciát is csempésztek a fogásokba, hogy még különlegesebb legyen az ízélmény. Az étterem kreatív séfje, Szepesi Gábor mindvégig maximális figyelemmel kísérte a csapat munkáját, hogy az ételek ízvilága és hibátlan tálalásuk is elvarázsolja a zsűrit:

Több héten keresztül készültünk erre a hétvégére, hogy a verseny kezdetéig minden a rendelkezésünkre álljon a szabadban történő főzéshez és annak sikeres lebonyolításához. Specialitásaink elkészítéséhez a lehető legfrissebb alapanyagokat használtuk, mind a harcsát, a pisztrángokat, a szarvast és a vargányagombákat illetően. Először a perecesi pisztrángot prezentáltuk a bíráló bizottságnak, amit vele sült zöldségekkel szervíroztunk. Ezt követően nagy izgalommal vártuk az eredményhirdetést, ahol a második helyezést sikerült elérnünk.” – nyilatkozta Gábor a verseny helyszínén.

A dobogó második foka még nagyobb motivációt adott a maximalista csapatnak a következő forduló precíz és tökéletes teljesítéséhez. A szarvasgerinc – Bükk szíve vargányagombával már abszolút győztes lett a versenyen és teljesen lenyűgözte a zsűritagokat:

Amikor kimondták a második helyezettet és nem mi voltunk, már éreztem, hogy a mi csapatunk lesz az első. Ördög Nóra még ki se mondta a fogásunk teljes nevét, már az első szó után óriási kiabálással rohant az egész csapat a dobogó legfelső fokára. Rendkívüli érzés volt és könnyes szemekkel néztem, ahogy több száz ember tapsol nekünk. Nóra ezek után még a leghangosabb szurkolói tábornak járó díjat is nekünk hirdette ki. A verseny után Miskolc város polgármestere, Kriza Ákos és az Avalon Park ügyvezetője is gratulált nekünk. Reméljük, lesz még ilyen lehetőség a közeljövőben, ahol ismét szívvel-lélekkel küzdhetünk az egész városért!” – mesélte büszkén Bajusz Gergely.

Az elismerésekkel kitüntetett munkatársaknak ezúton is szívből gratulál az Avalon Park csapata és vezetősége!

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .