Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

A Nemzeti Regattán is győzedelmeskedett a miskolctapolcai Avalon Ristorante csapata!

Június 9-10-én immáron harmadik alkalommal került megrendezésre Siófokon a Nemzeti Regatta vitorlásverseny, ahol a résztvevők két napon át saját településüket képviselhették a gazdaság, a kultúra, a művészet, a politika, a sport vagy gasztronómia világából. Az Avalon Ristorante csapata Miskolc város gasztro-kultúráját prezentálta a versenyen. A csapattagok örömmel fogadták a megtisztelő felkérést, lelkesen készültek az újabb kihívásra, amit eredményesen is teljesítettek a hétvégén.

Nagyon megtisztelő feladat volt a Miskolci Önkormányzat megbízásából, hogy az Avalon Ristorante képviselhette szülővárosunkat ezen a jeles rendezvényen.” – kezdte élménybeszámolóját az Avalon Park gasztronómiai igazgatója, Bajusz Gergely.

Június 9-10-én ötven településről érkeztek szakácsok a Balaton partjára, hogy bemutathassák a zsűrinek és a nézelődő tömegnek helyi, tradicionális jellegzetességeiket. Autentikus olasz étterem lévén, a miskolctapolcai Avalon Ristorante munkatársai egy kis itáliai esszenciát is csempésztek a fogásokba, hogy még különlegesebb legyen az ízélmény. Az étterem kreatív séfje, Szepesi Gábor mindvégig maximális figyelemmel kísérte a csapat munkáját, hogy az ételek ízvilága és hibátlan tálalásuk is elvarázsolja a zsűrit:

Több héten keresztül készültünk erre a hétvégére, hogy a verseny kezdetéig minden a rendelkezésünkre álljon a szabadban történő főzéshez és annak sikeres lebonyolításához. Specialitásaink elkészítéséhez a lehető legfrissebb alapanyagokat használtuk, mind a harcsát, a pisztrángokat, a szarvast és a vargányagombákat illetően. Először a perecesi pisztrángot prezentáltuk a bíráló bizottságnak, amit vele sült zöldségekkel szervíroztunk. Ezt követően nagy izgalommal vártuk az eredményhirdetést, ahol a második helyezést sikerült elérnünk.” – nyilatkozta Gábor a verseny helyszínén.

A dobogó második foka még nagyobb motivációt adott a maximalista csapatnak a következő forduló precíz és tökéletes teljesítéséhez. A szarvasgerinc – Bükk szíve vargányagombával már abszolút győztes lett a versenyen és teljesen lenyűgözte a zsűritagokat:

Amikor kimondták a második helyezettet és nem mi voltunk, már éreztem, hogy a mi csapatunk lesz az első. Ördög Nóra még ki se mondta a fogásunk teljes nevét, már az első szó után óriási kiabálással rohant az egész csapat a dobogó legfelső fokára. Rendkívüli érzés volt és könnyes szemekkel néztem, ahogy több száz ember tapsol nekünk. Nóra ezek után még a leghangosabb szurkolói tábornak járó díjat is nekünk hirdette ki. A verseny után Miskolc város polgármestere, Kriza Ákos és az Avalon Park ügyvezetője is gratulált nekünk. Reméljük, lesz még ilyen lehetőség a közeljövőben, ahol ismét szívvel-lélekkel küzdhetünk az egész városért!” – mesélte büszkén Bajusz Gergely.

Az elismerésekkel kitüntetett munkatársaknak ezúton is szívből gratulál az Avalon Park csapata és vezetősége!