A mindennapokat könnyíti meg az adomány

A hagyományokhoz híven a Duna Autó Zrt. idén is segítséget nyújt a Szent Margit Kórháznak. Magyarország legszélesebb márkakínálatával rendelkező autókereskedelmi vállalata most, az ünnepek közeledtére való tekintettel 8 darab hűtőszekrényt ajándékozott az egészségügyi intézménynek, hogy megkönnyítse mindennapi működését. Az adományokat Ormos Péter, a Duna Autó Zrt. igazgatója adta át.

A Duna Autó Zrt. és a Szent Margit Kórház együttműködése több évre vezethető vissza. A cég többször is csatlakozott már a „Fogadj örökbe egy helyiséget a Szent Margit Kórházban” programhoz, aminek keretében felújították a Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályt, legutóbb pedig szórakoztató elektronikai cikkekkel gazdagodott a Krónikus Belgyógyászati, illetve a Mozgásszervi Rehabilitációs és Ápolási Osztály.

A Magyarországon legszélesebb márkakínálattal rendelkező autókereskedelmi vállalat most, az ünnepek közeledtére való tekintettel, nyolc hűtőszekrényt adományozott az Óbudán található kórház számára. „A Duna Autó Zrt. életében mindig is kiemelt szerepet töltött be a társadalmi felelősségvállalás. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy lehetőségeinkhez mérten folyamatosan támogassuk a környezetünkben lévő szociális intézményeket, és hogy olyan kezdeményezésekhez csatlakozhatunk, aminek az a célja, hogy az emberek segítsenek egymáson. Ez úttal 528.000 Ft értékben vásároltunk hűtőszekrényeket a Szent Margit Kórház részére, amiket 8 különböző osztályra szerelnek be. A berendezések nem csak a betegek mindennapjait könnyíti majd meg, de a szigorú előírásoknak megfelelően a gyógyszerek hűtésére, tárolására is alkalmasak lesznek” – mondta átadó beszédében Ormos Péter. A Duna Autó Zrt. igazgatója ünnepélyes keretek között adta át az adományokat Dr. Badacsonyi Szabolcsnak, a kórház főigazgatójának a Rehabilitációs Medicina Osztályon.