A Menő Könyvek márciusi újdonsága

Egy lehengerlően vicces és őszinte könyvvel jelentkezik a Menő Könyvek márciusban. A tizenhat éves Emma a blogjában örökíti meg keserveit (mert Leon ghostingolt, azaz egyszerűen csak elpárolgott az életéből), online randizós és real fiúzós tapasztalatait (vagy inkább bénázásait?), és kudarcba fulladt feminista törekvéseit. A Randikatasztrófák nem csak egy vicces regény, hanem Emma magára találásának története is: minden kamaszlány magára ismer majd benne!

Chloe Seager: Randikatasztrófák

Emma azt gondolta, járnak Leonnal. Egészen addig, míg a fiú valaki mást nem jelöl be a Facebookon, mint akivel kapcsolatban van. Bár egy ideig jó ötletnek tűnik Leon és új barátnője után kémkedni, Emma elhatározza, hogy új életet kezd, és az új blogján írja meg a randizós kalandjait. De az online világ olykor rázós tud lenni, például ha az ember rábukkan az anyukája Tinder-profiljára, vagy véletlenül közli az egész világgal, miért nem érdemli meg Leon egy lány szüzességét sem. És még mindig bonyolódhatnak a dolgok… 

Várható megjelenés: 2019. március 11.
Méret: 215 mm x 135 mm
Oldalszám: 336 oldal
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634036210

Chloe Seager Londonban nőtt fel az anyukájával és a cicájával, Katie-vel. Drámairodalmat tanult az egyetemen, de rádöbbent, hogy sosem lesz belőle színész, viszont ekkor jött rá, mennyire szereti a gyerekkönyveket, így most YA- és gyerekkönyvekkel foglalkozik. Londonban él a barátjával és a halával. A Randikatasztrófák az első könyve. 

Szeptember 6. szombat, vagyis a Gyógyulás 1. napja
Posztolva MissH 10.50

A most már több mint 24 órája tartó felháborodásomtól vezéreltetve eldöntöttem, hogy változtatok az életemen. Ez egész nyáron távolinak és elérhetetlennek tűnt, és hogy mégis így érzek, az négy dolognak köszönhető:

1. Harag és hitetlenkedés amiatt, hogy ennyire szánalmasan viselkedtem, ennyire hosszú ideig, olyasvalaki miatt, aki még egy bunkó szakítós sms-re sem méltatott.
2. Pánik, hogy a saját anyám és a legjobb barátnőm nem beszél majd velem többé, ha nem hagyom abba ezt az idegesítő viselkedést. Ugyanis nem igazán dúskálok barátokban.
3. Annak felismerése, hogy nemcsak az összes barátomat, de láthatólag saját magamat is sikeresen elidegenítettem magamtól. (Mikor történt ez? Mikor váltam ezzé a szánalmas figurává, akit őszintén, mélyen utálok?)
4. Az abba vetett hit (vagy remény), hogy az internetet jobb dolgokra is használhatom, mint önmagam siratása és az expasim utáni kémkedés.

A fenti okokból újratervezem a hozzám hasonlóan szánalmas blogomat. Viszlát, én sötét, online barlangom!