A mátrix visszavár

A Ready Player One (Ready Player One, hazai bemutató: március 29.) írója, Zak Penn igen elfoglalt lesz mostanában. És nem csak az ígérkező Spielberg-sikerből következő folytatás miatt, hanem azért is, mert ő dolgozik az új Mátrix-filmeken. Igen: a Mátrix nem ért véget! De Penn már azt is nyilvánvalóvá tette, hogy amit ő ír, az se nem reboot (vagyis újrakezdés), se nem remake (vagyis a régi újraforgatása) – őt sokkal inkább a film által teremtett univerzum kiterjesztése érdekli.

Az író azt is elárulta, hogy már évek óta zaklatja a Warner Bros.-t azzal, hogy van egy nagy ötlete a témában, de konkrétumokkal nem szívesen szolgál. Még azt is felvetette, hogy a korábbi karaktereknek talán egyáltalán nem kell megjelenniük, bár más pletykák szerint Morpheus fiatal kora lett volna a téma. Penn – mintha cukkolná a rajongókat – még azt is elsütötte egyszer, hogy számára a Ready Player One tulajdonképpen a Mátrix akció-vígjáték változata. De most visszatér a komoly verzióhoz – bár egyelőre még titok, hogy hogyan.

IC Press

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .