A Mastercard és az UEFA meghosszabbítja együttműködését

A Mastercard ma bejelentette, hogy folytatva a 1994 óta működő partnerséget, megújítja együttműködését az UEFA Bajnokok Ligájával a 2021–24-es időszakra. A megállapodás magában foglalja az UEFA Szuperkupa szponzorálási jogait is 2021-ben, 2022-ben és 2023-ban.

A Mastercard már eddig is felbecsülhetetlen élményeket adott a rajongóknak világszerte, és továbbra is lehetőséget kínál a gyerekeknek, hogy életre szóló élményként az UEFA Bajnokok Ligája mérkőzések előtt a legnagyobb sztárok mellett lépjenek a pályára. 2020-ban erre a Mastercardnak digitális megoldást kellett találnia az UEFA Bajnokok Ligája középdöntőjében és döntőjében, valamint az UEFA Szuperkupán is, így a játékosok a stadionhoz érve egy képernyőn keresztül léphettek kapcsolatba az őket kísérő gyerekekkel. Mindezt a Mastercard kezdeményezte a játékoskísérőket kiválasztó UEFA Gyermekekért Alapítványával együttműködve.

„A sikeres együttműködések kiépítésében kulcsfontosságú a hosszútávú gondolkodás, és így örömmel hosszabbítjuk meg kapcsolatunkat a Mastercarddal, különösen ebben a nehéz és bizonytalan időszakban, mely világszerte érinti a rajongókat és magát a sportot is. Egy olyan globális márkával való együttműködés, mint a Mastercard, számos előnyt és lehetőséget biztosít az UEFA számára, és az elkövetkező években is szívesen fenntartjuk ezt a kiváló kapcsolatot. A Mastercarddal, mint vezető technológiai vállalat további együttműködésére is számítunk, mivel a digitális jelenlét egyre fontosabbá válik a globális közönséggel való mélyebb kapcsolatok kialakításában” – mondta Guy-Laurent Epstein, az UEFA Events SA marketing igazgatója.

Mark Barnett, a Mastercard Europe elnöke hozzátette: „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy hosszútávra újítottuk meg az UEFA Bajnokok Ligája szponzorációját. A legfontosabb sportesemények nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy a rajongókat bárhol a világon összekapcsoljuk szenvedélyükkel. Mivel 27. éve vagyunk hivatalos szponzorai az eseménynek, izgatottan várjuk, hogy az elkövetkező években milyen új felbecsülhetetlen pillanatokat láthatunk az UEFA Bajnokok Ligájában.”