A LEGO Group és a Disney ünnepli a történetmesélés csodáját az új Share the Wonder sorozatban

A LEGO Group is elindítja a Disney 100. évfordulójának megünneplését azzal, hogy új #SharetheWonder videósorozatának részeként a legkedveltebb Disney-film pillanatait ikonikus LEGO® kockák formájában újrateremti.

A háromrészes sorozat időtlen Disney-filmek és Pixar jeleneteit tartalmazza, és arra ösztönzi a rajongókat, hogy a #SharetheWonder segítségével osszák meg kedvenc LEGO épített Disney-pillanataikat a közösségi médiában. A #SharetheWonder sorozat a következő hónapban debütál a LEGO.com-on, a LEGO közösségi csatornákon és a Disney YouTube-ján.

A Disney100 az időtlen történetmesélés és a felejthetetlen karakterek ünnepe, amelyek egy évszázada szórakoztatnak és inspirálnak minden korosztályt. A Disney 100 éves fennállásának emlékére a LEGO Csoport meghívja a családokat, hogy osszák meg a történetmesélés, a képzelet és a kreatív játék csodáját, amelyet a LEGO® Disney inspirált az indulása óta eltelt 24 év során.

A LEGO Group bemutatta első Disney100 termékkollekcióját is, hogy minden korosztály számára segítsen a rajongóknak megtapasztalni a LEGO Disney történetmesélés varázsát:

A szórakoztató, gyűjthető LEGO BrickHeadz™ Disney 100th Celebration készlet (40622) Oswald, a szerencsés nyúl, Disney Miki egér, Hófehérke és Tinker Bell megépíthető LEGO figuráit tartalmazza, így a 10 évesnél idősebb rajongók újraélhetik ikonikus Disney-emlékeiket kedvenc karaktereikkel. . A LEGO készlet már kizárólag a LEGO.com és a LEGO Stores kínálatában kapható 39,99 € / 39,99 USD áron


A LEGO DUPLO Disney 3 az 1-ben varázslatos kastély (10998) meghívja a fiatal rajongókat, hogy megtapasztalják a Disney-kastély varázsát Disney Miki egérrel, Disney Minnie egérrel, Figaróval, Százszorszép kacsával és Donald kacsával. A készlet három különböző konstrukcióvá alakul át, így biztosítva, hogy a 3 évesnél idősebb kisgyermekek szórakozása soha ne álljon meg. A készlet április 1-től kizárólag a LEGO.com-on és a LEGO Stores-on lesz kapható 99,99 € / 99,99 USD áron.


A LEGO Disney Celebration Train (43212) felhívja az összes fiatal Disney-rajongót, hogy szálljanak fel, és csatlakozzanak a jubileumi ünnepséghez. A felvonulási vonaton Miki egér és Minnie egér, Moana, Peter Pan és Toy Story szeretett Disney- és Pixar-karakterei vonultatják fel az egyedi felvonulási úszókat. A készlet április 1-től kapható 39,99 € / 39,99 USD áron


A LEGO Disney „Up” House (43217) a szeretett Pixar filmből készült egy jubileumi kalandra, és meghívja a Disney és a 9 évesnél idősebb LEGO rajongókat, hogy csatlakozzanak hozzá. Az ikonikus patchwork ház LEGO modelljében Carl Fredricksen, a Wilderness Explorer Russel és Dug látható, amint a felszállásra készülnek. A LEGO Disney ‘Up’ House készlet április 1-től kapható 54,99 eurós / 59,99 dolláros áron.


Az új LEGO Minifigures Disney 100 kollekció 18 rajongó kedvenc Disney karakterét tartalmazza az elmúlt 100 évből. Minden vaktáska egy minifigurát tartalmaz. A nosztalgiával teli termékcsalád május 1-től kapható 3,99 eurós / 4,99 dolláros áron


A LEGO Disney Celebration Train, a „Felfelé” ház, a LEGO Duplo Disney 3 az 1-ben varázslatos kastélyban és a Minifigura Gyűjtemény világszerte elérhető lesz a LEGO.com webhelyen, a LEGO üzletekben és bizonyos más kiskereskedőknél.