A LEGO Group bemutatja a várva várt LEGO Icons Természettudományi Múzeum készletet

A LEGO Group bejelentette, hogy megérkezett darabszám szerint legnagyobb moduláris készlete, és az egyik legkeresettebb építési téma a rajongók körében – a LEGO® Icons Természettudományi Múzeum készlet.

A LEGO Icons Természettudományi Múzeum készlet tökéletes kiegészítője a LEGO moduláris épületek gyűjteményének, és friss építészetet, új építési technikákat és számtalan szórakoztató történetet tartalmaz. A kétszintes modell kettős átriumot, levehető tetőt és középső padlót tartalmaz, és tele van téglából épített kiállítási tárgyakkal és részletekkel.

A bejárattól jobbra egy óriási, téglából épült Brachiosaurus csontváz fogadja a látogatókat. Ez a dinoszaurusz olyan nagy, hogy a nyaka az első emelet fölé emelkedik, és a másodikra nyúlik. Számos kisebb kiállítás szegélyezi, beleértve a kardfog koponyát, egy kövületet, és igen, még dinoszaurusz tojásokat is. A lépcsőn a múzeum geológiai részlege kvarcok, geódák, sztalagmitok színes tömbjét mutatja be, és a föld és annak megolvadt magjának egy metszését világítja meg.

KÉPGALÉRIA >>>

Felfelé haladva a második emeletre, szemtanúja lehet egy nagy bolygótérképnek, amelyen egy új rakéta előrevetített pályája látható, a Naprendszer részletes rajza és egy jövőbeli űrbázis diorámája. Fenn a tetőn a múzeum kurátora meséli el élményeiket és utazásaikat részletes irodájukban, és emlékiratokat ír.

Készülj fel egy utazásra a múltból a jövőbe, és ünnepeld a világtörténelem kulcsfontosságú pillanatait a LEGO Icons Természettudományi Múzeum készlettel.

Termék információ:

Kor: 18+
Ár: 299,99 USD / 259,99 GBP / 299,99 €
Darab: 4.014
Termékszám: 10326
Méretek: H: 31 CM/12 IN, L: 38 CM/14,5 IN, M: 25 CM/9,5 IN
Elérhető: Előrendelés: október 30. December 1-től eladó


Link: www.lego.com/museum


A LEGO Icons Természettudományi Múzeumi készlet 2023. október 30-tól előrendelhető, és 2023. december 1-től megvásárolható a LEGO üzletekben és a www.lego.com/museum oldalon 299,99 USD/299,99 €/259,99 GBP áron.