A LEGO Group bemutatja a Dry Bowser-t, és új készletet jelent be a 2023-as MAR10 napra

A LEGO Group adott otthont a MAR10 nap eddigi legnagyobb ünnepének egy dedikált YouTube-premierrel, amely tele volt termékismertetővel, exkluzív kulisszák mögötti tartalommal és izgalmas kedvcsinálóval.

A MAR10 Day a teljes Super Mario™ franchise globális ünnepe. A rajongók minden évben úgy emlékeznek meg a különleges alkalomról, hogy kedvenc karakterüknek öltöznek, tematikus partikat rendeznek, vagy egyszerűen csak Super Mario játékokat játszanak.

A legújabb karakter Üdvözöljük a LEGO® Super Mario™ univerzumban
Az egyik legnagyobb bejelentést Didier Agani, a LEGO Super Mario vezető interaktív játéktervezője tette, aki bemutatta a LEGO® Super Mario™ Dry Bowser Castle Battle Expansion készletet.

Az 1321 LEGO elemből készült, egy ikonikus Super Mario karakter és környezet igazán lenyűgöző kikapcsolódása.

Ez a kiegészítő készlet meghívja a LEGO Super Mario rajongókat, hogy mentsék ki Lila Varangyot a kastély mély, sötét mélyéből. A készlet tele van akciódús küldetésekkel és végtelen játéklehetőségekkel az interaktív LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ vagy LEGO® Peach™ figurák felfedezéséhez.

Didier Agani így nyilatkozott: „A LEGO Csoportnál minden nap megünnepeljük a Super Mario univerzumot, de örömmel teszünk valami különlegeset a MAR10 nap alkalmából. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk a LEGO® Super Mario™ Dry Bowser Castle Battle Expansion készletet. A Super Mario ikonikus helyszínén játszó rajongók feladata, hogy megtalálják a titkos bejáratot (csak vigyázz a Magmaargh-ra!), legyőzzék a Csontpiranha növényt és a Bone Goombát, a daru segítségével megmentsék a Lila Varangyot, majd gyorsan megragadják a kulcsot. Ami az ajtó mögött van, az titkos – várnod kell, és meglátod, mi derül ki!”

A LEGO® Super Mario™ Dry Bowser Castle Battle kiegészítő készlet 2023. augusztus 1-től lesz elérhető a LEGO stores és a lego.com oldalon, ára 109,99 USD / 104,99 € / 94,99 GBP.

Exkluzív LEGO Super Mario tartalom
A Bowser-rajongás nem állt meg itt. A YouTube premierjén exkluzív tartalmak is szerepeltek Carl Merriam, a LEGO Super Mario vezető tervezője közreműködésével, akik elmagyarázták a LEGO® Super Mario™ The Mighty Bowser™ készlet fejlesztését és létrehozását felnőtt rajongóknak.

A Mighty Bowser tavaly jelent meg, és a Koopas királyának rendkívül részletgazdag rekreációja, irányítható mozdulatokkal és tűzgolyó indításának lehetőségével. Carl a The Mighty Bowser egy éves fejlesztési folyamatáról beszélt az elejétől a végéig, beleértve a tervezési inspirációt, a technika kísérletezését és a különböző megjelenítési platformok felfedezését.

Sőt, a kulisszák mögé is betekintést nyert, hogyan épült a király méretű Bowser; a karakter életnél nagyobb kikapcsolódása 663 900 téglából. A YouTube premierjén timelapse felvételek is szerepeltek, amelyek a kladnói LEGO épületgyárban készültek. A végeredmény egy epikus arányú, körülbelül 3,9 tonnás Bowser lett, amelynek megépítése az elejétől a végéig körülbelül 3290 órát vett igénybe.

Új kedvcsináló a jövő 2023-as LEGO Super Mario termékeihez
A YouTube-premier a LEGO® Super Mario™ univerzum jövőjéről szóló előzetessel zárult. Izgalmas módon a teaser egy új téglából épített karaktert mutatott be, a Donkey Kong™-t, amely idén nyáron érkezik a LEGO Super Mario univerzumba. Maradjon velünk a további információkért!

A LEGO Super Mario YouTube-premierjének megismeréséhez a felvétel itt található a YouTube-on, vagy látogassa meg a www.LEGO.com/supermario erre a célra szolgáló oldalát.

termék leírás
Név: LEGO® Super Mario™ Dry Bowser kastély harci kiegészítő készlet
Kor: 8+ év
Ár: 109,99 USD / 104,99 € / 94,99 GBP
Darab: 1.321
Termékszám: 71423
Méretek: 18,898 x 14,882 x 3,701 hüvelyk, 480 x 378 x 94 mm
Elérhető: 2023. augusztus 1
Link: www.LEGO.com/supermario