A. K. Paul nyári válogatás EP-vel és új dallal indítja újra a Paul Institue kiadót

A. K. Paul egy angol énekes-dalszerző-producer, aki testvére, Jai Paul “BTSTU (Edit) című dalának a közreműködőjeként lépett be a zenei köztudatba. Ezután együtt dolgozott vele a “Jasmine (demo)” című szerzeményen is, és többek között olyan előadókkal írt dalokat, mint Sam Smith vagy Emeli Sandé.

Később aztán A. K. PaulJai Paul és Muz Azar Paul Institue néven indított egy kiadót 2016-ban. Jogi viták okán a projekt egy ideig inaktívvá vált, de nemrég, július 27-én ismét beizzították a weboldalt, hogy a függetlenséget és kreativitást támogató kiadó újfent szárnyalhasson.

Az új zenék sorát A. K. Paul nyitja “Be Honest” című dalával, melyről így nyilatkozott:

“Arról szól, mikor egy pillanatra feladod a kontrollt és engeded magadnak, hogy többet érezz annál, mint amit eddig. Egy dal arról, hogy szerethetsz valamit, amit nem is gondoltad volna, hogy szeretni fogsz, és érezhetsz valamit, amiről nem is gondoltad volna, hogy valaha érezni fogod – és amikor ezeket realizálod, rájössz, hogy eddig csak fél életet éltél…”

A track premierje a BBC Radio 1-on, Annie Mac műsorában zajlott le, melyben a dal nyerte el az aktuális “Hottest Record” címet.

A. K. Paul single-je után nem sokkal, augusztus 4-én öt újabb dal is érkezett a kiadó gondozásában, a “Paul Institue – Summer 2020” EP részeként. A feltörekvő tehetségek közül a kislemezen a házigazda mellett REINENHiraRuthvenFabiana Palladino és a Pen Palls 1-1 dala kapott helyet.

A Paul Institue emelett egy különleges adással is készült az Apple Music felületén, “Paul Institue: Magical Thinking” címmel, melyben még több új zenéjükről is lerántják a leplet – a műsort itt lehet visszahallgatni.

HALLGASD MEG AZ EP-T »