A HTC EXODUS 1 fokozottabb védelmet biztosít személyes adatainknak

  • Az Opera böngészővel kötött új megállapodás védi a személyazonosságot és a bizalmas adatokat böngészés közben
  • A HTC EXODUS 1 már fiat pénzért is megvásárolható

Az EXODUS 1 legújabb OTA frissítésének köszönhetően a felhasználók újabb partnereken és az általuk nyújtott szolgáltatásokon keresztül használhatják ki a decentralizált web előnyeit.

A HTC EXODUS 1 az első okostelefon, amit az új internethez terveztek. Egyre nagyobb az igény a személyes adatok biztonsága iránt, amit tovább növel a nagyvállalatok által folytatott adatkezelés iránti bizonytalanság és bizalmatlanság.

Phil Chen, a HTC decentralizációért felelős vezetője így fogalmaz: “Az EXODUS az adatok jövőjéről és az internet egyfajta átalakulásáról szól, ami biztosítja az adatok biztonságát, titkosságát és hogy azok mindvégig tulajdonosa kezében maradjanak.

A decentralizált internetnek köszönhetően a felhasználók egy átláthatóbb, egyéb közvetítőket nem igénylő peer-to-peer megoldáson keresztül tudhatják nagyobb biztonságban adataikat. Az adatokkal, személyes profillal és digitális javakkal a felhasználók maguk rendelkezhetnek, és csak az általuk kiválasztott információk kerülnek megosztásra. Ez a rendszer újraértelmezi az adatkezelés módját hozzájárulva egy olyan rendszer megalkotásához, ami nem a felhasználók adatainak tárolásán és felhasználásán alapul.

A web 3.0 támogatására az EXODUS csapata néhány partner számára elérhetővé teszi a Zion Key Management API-t, előtérbe helyezve a felhasználói adatok biztonságát.

Elsőként az Opera kap hozzáférést az API-hoz. Az Opera böngészőt használók nagyobb biztonságban tudhatják kriptovalutáikat az EXODUS 1-en, és interakciót kezdeményezhetnek, tranzakciót indíthatnak és közvetlenül bejelentkezhetnek szolgáltatásokba, miközben privát kulcsaik biztonságban lesznek telefonjukon.

Charles Hamel, az Opera kriptotechnológiáért felelős vezetője elmondta: “Az új generációs internet hajnalán a decentralizált szolgáltatások megkérdőjelezhetik a jelenlegi helyzetet. A HTC és az Opera bátor lépésre szánta el magát annak érdekében, hogy felgyorsítsa az átalakulási folyamatot. Büszkén léptünk együttműködésre az EXODUS-szal, hogy együtt teremtsünk biztonságos és könnyen használható környezetet a kriptorendszernek.”

Az EXODUS – Opera együttműködés egy biztonságos, felhasználóbarát blokklánc alapú rendszert körvonalaz, aminek köszönhetően még többen kihasználhatják a technológiában rejlő lehetőségeket és a decentralizált alkalmazásokat és szolgáltatásokat.

Az Opera böngésző és a Zion pénztárca használatával közvetlenül és biztonságosan bonyolíthatunk le mikrofizetéseket a tartalomszolgáltatók felé.

Az EXODUS 1 új módon is megvásárolható

Az EXODUS 1-et a bejelentés óta támogatásában részesíti a kripto közösség és az iparág meghatározó szereplői, beleértve Vitalik Buterint és Glen Weylt. Az EXODUS 1 immár azon felhasználók számára is elérhető, akik kevésbé jártasak a kriptovaluták világában, de kihasználnák az új internet előnyeit és biztonságos jellegét. Az EXODUS 1 fiat pénzért is megvásárolható, az Egyesült Államokban például 699 dolláros áron lehet hozzájutni, de más országokban is elérhető. Emellett természetesen BTC, ETH és LTC valutával is lehet fizetni érte, a Binance-szel kötött új megállapodás értelmében pedig BNB-vel is.

Az EXODUS 1 a Decentraland és az Etheremon ERC-721 tokent is támogatja.

Újabb DApp szolgáltatók csatlakoztak az EXOSUS 1-hez

A HTC EXODUS tovább bővíti a DApp alkalmazások sorát olyan új partnereken keresztül, mint:

  • Blockfolio: Kriptovaluta portfolió tracker
  • Numbers: AI megoldás olyan tracker alkalmazások számára, amik mérik többek közt a gyaloglási, az alvási vagy a vezetési szokásokat, és az adatokat elkülönítve – felhasználói beleegyezéssel – hozzáférhetővé teszik harmadik fél számára a személyre szabott szolgáltatások igénybevételéhez
  • Nodle: IoT hálózati szolgáltató, ami a következő hónapokban már a Zion Vault SDK-t is használni fogja

A HTC EXODUS-ról és a Zion pénztárcáról:

A HTC EXODUS a decentralizált internet alapjaira épülő okostelefon és szolgáltatás. 20 évvel ezelőtt a HTC a mobil és a virtuális világ számára alapvető technológiát fejlesztett ki. Az EXODUS-on keresztül a HTC ezúttal a blokklánc technológia fejlesztésébe és alkalmazásába invesztál, aminek központjában a biztonságos adattárolás és tranzakció áll.

A Zion biztonságos pénztárcával kripto alapú mikrotranzakciókat kezdeményezhetünk, megnézhetjük és kezelhetjük kripto értékeinket, mindezt úgy, hogy kulcsainkat végig mi őrizzük. A Zion pénztárcával tárolhatunk, küldhetünk és fogadhatunk bitcoint, ethert, litecoint, és bizonyos ERC-20 tokeneket, valamint ERC-721 nem helyettesíthető, gyűjthető javakat.

https://www.htcexodus.com/

@HTCEXODUS

További információ: Phil’s Vlog

Az OPERÁRÓL:

1995-ben alapították Norvégiában. Mintegy 320 millió felhasználó számára biztosít böngészőt és AI alapú tartalommegjelenítési és –továbbítási szolgáltatásokat világszerte. December 13-án mutatták be az első blokklánc böngészőjüket. Nasdaqon jegyzett vállalat (OPRA).

https://www.opera.com/