A Hot Wheels Unleashed™ kiegészítő Jurassic World Racing Season már elérhető


Készüljön fel a versenyre, miközben a Jurassic World Racing Season* már ma a HOT WHEELS UNLEASHED™-be dübörög. Ez az új tartalom minden játékos számára elérhető, és ingyenes és prémium feloldható tartalmakat is kínál, amelyeket számos, kifejezetten erre a szezonra készített új kihívás teljesítésével lehet megszerezni. A Jurassic World Racing Season hat tematikus járműből áll: Tyrannosaurus Rex, Velociraptor Blue, Stegosaurus, Mosasaurus, Triceratops és Tyrannosaurus Rex Monster Truck. Emellett tematikus testreszabási elemeket is tartalmaz a pincében és a játékosprofilban, valamint rengeteg felszerelést és érmét mindenki számára. A szezon 2022. június 16-tól 2022. augusztus 30-ig tart.


Nézze meg a Jurassic World Racing Season előzetesét itt:


A Jurassic World Dominion június 10-én érkezik a mozikba világszerte.
További információért látogasson el a hotwheelsunleashed.com oldalra. A sofőrök online is csatlakozhatnak a #HotWheelsUnleashed beszélgetéshez a Facebookon, az Instagramon, a YouTube-on és a Twitteren.
*A Jurassic World Racing Season letölthető tartalmaihoz a HOT WHEELS UNLEASHED™ másolatára és internet-hozzáférésre van szükség a játékhoz

A JURASSIC WORLD Franchise-ról
A Universal Picturestől és az Amblin Entertainmenttől a Jurassic World minden korosztályt elmerít a csodák és izgalmak új korszakában, ahol a dinoszauruszoknak és az emberiségnek meg kell tanulniuk egymás mellett élni. A Jurassic World több, mint egy filmes franchise. Ez az 5 milliárd dolláros filmsorozat minden lépésnél nagyobb célpontot kínál felfedezéshez, felfedezéshez és epikus kalandokhoz. A dinoszauruszok újra élnek, és a Jurassic Worldben élnek. A Jurassic World Dominion 2022. június 10-én debütál a mozikban.

A Milestone-ról
Az 1996-ban Milánóban alapított Milestone S.r.l. az egyik vezető és legrégebben működő versenyjáték-fejlesztő a világon. A több mint 260 fős csapat olyan sikersorozatokért felelős, mint a HOT WHEELS UNLEASHED™, MotoGP™, MXGP és Monster Energy Supercross – The Official Videogame, valamint a RIDE és a Gravel, a Milestone saját IP-címei.
További információért látogasson el a  www.milestone.it webhelyre

A Mattelről
A Mattel a világ egyik vezető játékgyártó cége, és a világ egyik legerősebb gyermek- és családi szórakoztató franchise katalógusának tulajdonosa. Innovatív termékeket és élményeket készítünk, amelyek inspirálják, szórakoztatják és fejlesztik a gyerekeket a játékon keresztül. Ikonikus márkáink portfólióján keresztül bevonjuk a fogyasztókat, köztük a Barbie®, a Hot Wheels®, a Fisher-Price®, az American Girl®, a Thomas & Friends®, az UNO®, a Masters of the Universe®, a Monster High® és a MEGA®, valamint mint más népszerű szellemi tulajdonaink, amelyek a tulajdonunkban vannak, vagy amelyeket globális szórakoztatóipari cégekkel együttműködésben engedélyezünk. Kínálatunkban filmes és televíziós tartalmak, játék- és digitális élmények, zene és élő események szerepelnek. 35 telephelyen működünk, termékeink pedig több mint 150 országban érhetők el a világ vezető kiskereskedelmi és e-kereskedelmi vállalataival együttműködve. 1945-ös alapítása óta a Mattel büszke arra, hogy megbízható partner lehet abban, hogy képessé teszi a gyermekeket arra, hogy felfedezzék a gyermekkor csodáit, és kiaknázzák a bennük rejlő lehetőségeket. Látogasson el hozzánk az atmattel.com-on.

HOT WHEELS UNLEASHED™ © 2021. Kiadó és fejlesztő: Milestone S.r.l. Minden jog fenntartva. A HOT WHEELS™ és a kapcsolódó védjegyek, valamint a kereskedelmi ruha a Mattel tulajdonát képezi, és licence alapján használják fel. ©2022 Mattel. A játékban szereplő összes gyártó, kiegészítő szállító, név, szám, szponzor, márka és kapcsolódó kép a megfelelő tulajdonos védjegye és/vagy szerzői joggal védett anyaga. Jurassic World Franchise © 2021-2022 Universal City Studios LLC és Amblin Entertainment, Inc. Minden jog fenntartva.

https://we.tl/t-Vc35W7dq3S

 https://youtu.be/5f4FSH6_YR0