A HONOR idén karácsonykor egy megható filmmel és izgalmas nyereményjátékkal ünnepli a hétköznapi hősöket

.

A HONOR filmje megmutatja, hogy a technológia összehozza a legelfoglaltabb embereket is

A HONOR az idei ünnepek alatt a hétköznapi hősökre helyezi a hangsúlyt egy megható karácsonyi kisfilmmel, illetve egy izgalmas, a közösségi médián futó nyereményjátékkal. Rengetegen vannak, akik már-már észrevétlenül, de mindent megtesznek másokért, főleg ilyenkor, még az ünnepek alatt is. A HONOR fontosnak érzi, hogy fókuszba helyezze ezeket az embereket, akik munkájukkal és gondoskodásukkal tesznek értünk nap mint nap.

A HONOR meghatóan és tisztelettel kedveskedik a hétköznapi hősöknek, a kisfilm pedig igyekszik megragadni az önzetlenség és gondoskodás lényegét és megmutatni, hogy ezek az elkötelezett emberek a technológia segítségével tudják tartani a kapcsolatot szeretteikkel. A videó a linkre kattintva tekinthető meg:

Ezzel együtt Magyarországon is kezdetét veszi egy nyereményjáték-kampány a közösségi médiában, a felhasználók pedig saját hétköznapi hősöket jelölhetnek, akikre szavazni is lehet – a cél megajándékozni pár szerencsést. A kampány lehetőség arra, hogy mindenki megossza saját történeteit azokról, akik nap mint nap tesznek a többiekért. Így talán még jobban értékeljük őket.

Csatlakozz te is a HONOR-hoz és ajándékozd meg hétköznapi hősödet!

Csatlakozz a HONOR hivatalos oldalán!

Szúrd ki a posztot: Keresd a „HONOR Hősök” kampányposztokat a HONOR hivatalos közösségi média oldalain.

Jelölj és mesélj: A komment szekcióban jelöld meg hétköznapi hősödet.

Oszd meg történeted: Írd le pár sorban, hogy miért őt választottad hétköznapi hősödül, és meséld el, hogy mivel járul hozzá az ünnepi szezonhoz.

VAGY

Említsd meg a HONOR-t saját közösségi média oldaladon

Posztolj egy képet: Ossz meg egy fotót hétköznapi ősödről az Instagram oldaladon.

Használj hashtaget: Helyezd el posztodban a #HONORtobewithYou és #HONORhősök hashtageket.

Mesélj róluk: Írd le, hogy miért őt választottad hétköznapi hősödül, és meséld el, hogy mivel tették szebbé a te vagy a környezeted életét.

„Ez a kampány kiváló lehetőség arra, hogy elismerjük és értékeljük azokat a hősöket, akik szebbé, meghittebbé és csodálatosabbá teszik az ünnepi időszakot. Csatlakozz te is a HONOR-hoz, és ünnepeljük együtt a kedvességet” – nyilatkozta Kai Bai, a HONOR regionális menedzsere. „A HONOR-nál hiszünk a kedvesség szellemében, és a kampánnyal is az a célunk, hogy együtt mondjuk: megtiszteltetés együtt lenni veletek.”

További részletek a HONOR honlapján.