A HONOR 50 Lite 66 W-os SuperCharge technológiával érkezik

A HONOR 50 Lite sokrétű funkciókkal, 66 W-os SuperCharge töltéssel és vékony kávával lép be a megfizethető árkategóriába.

A HONOR nemzetközi technológiai márka bejelentette a HONOR 50 Lite okostelefont. A készülék 4300 mAh-s1 akkumulátorral, 66 W-os HONOR SuperCharge technológiával és 6,67”-es HONOR FullView kijelzővel érkezik, így kivételesen gyors töltést biztosít, kijelzője pedig magával ragadó élményt nyújt, miközben kíméli a szemet. A megfizethető árkategóriájú készülék Android 11 mobil operációs rendszerrel és Google Mobile Services-zel (GMS) lesz elérhető Magyarországon várhatóan 2021 decemberétől.

Hosszú üzemidő és SuperCharge technológia

Az egycellás, dupla áramkörös akkumulátor és a 4300 mAh-s kapacitás egész napos használatot biztosít, így a HONOR 50 Lite hosszú ideig használható zavartalanul.

A 66W-os HONOR SuperCharge-nak köszönhetően pedig az akkumulátor mindössze 10 perc alatt 40%-ra feltölthető, a készülék teljes (100%-os) feltöltéshez pedig 39 perc2 szükséges.

HONOR FullView kijelző a magával ragadó élményért

A HONOR 50 Lite 1,05 mm-es vékony kávájának köszönhetően az előlap 94,4%3-át a kijelző foglalja el, így valóban magával ragadó élményt nyújt. A 6,67”-es4 HONOR FullView kijelző támogatja a mozifilm hatású széles színtartományokat (DCI-P3), és intelligensen állítja a színeket a környezetnek megfelelően, javítva azok pontosságát (True Color Display). Ezzel tiszta és élethű színmegjelenítésben lesz részünk.

Prémium kamerarendszer

A HONOR 50 Lite hátlapján felsőkategóriás, 64 MP-es négyes kamerarendszer5 található. A főkamera 64 MP-es, az ultraszéles látószögű kamera 8 MP-es, ezeket pedig egy 2 MP-es makrokamera és egy 2 MP-es mélységérzékelő kamera egészíti ki.

A 64 MP-es főkamerával minden pillanatot lenyűgöző részletességgel örökíthetünk meg. A 8 MP-es, f/2.4 rekeszértékű, 106o-os ultraszéles látószögű kamera pedig gondoskodik arról, hogy senki ne maradjon le a fotóról. A 2 MP-es makrokamerával az apró részletekről is éles képet rögzíthetünk, a 2 MP-es mélységérzékelő kamera pedig előtérbe helyezi fotónk tárgyát.

Szemkímélő technológia

A HONOR 50 Lite a TÜV Rheinland által minősített alacsony kékfény-kibocsátással bír (hardveres megoldás)6, ami csökkenti az ártalmas kék fénysugarak által okozott szemfáradtságot, és hosszabb használat során is kíméli a szemet.

Nagy tárhely

A HONOR 50 Lite 128 GB tárhelye akár 11.000 zeneszám, 28.000 fénykép vagy 440-nél is több HD videó tárolására alkalmas.7

1 A HONOR 50 Lite akkumulátorának kapacitása tipikus érték, a mért kapacitás 4200 mAh.

2 A töltésre vonatkozó adatok a HONOR laboratóriumából származnak. 25 ℃ -os hőmérséklet és 45-80% közti relatív páratartalom mellett, a HONOR 66 W-os töltő és eredeti töltőkábel használatával az akkumulátor 3%-os töltöttségi állapotában, alvó kijelzővel. A tényleges töltési adatok termékenként, fogyasztói szokásonként és környezeti tényezőkként változhatnak.​

3 Az adat a HONOR laboratóriumából származik.

4 Az adat a HONOR laboratóriumából származik.

5 A tényleges képfelbontás a választott kameramód függvénye.

6 Orvosterápiában nem használható eszköz.

7 Az adat a HONOR laboratóriumából származik. A tárhely kapacitása zeneszámok esetén 10 MB-os, képek esetén 4 MB-os, videók esetén 250 MB-os (720p) fájlmérettel számolva. A tényleges adat a fájlok méretétől függ.