A Helly Hansen minden időjáráshoz ideális nadrágokkal bővíti Mountain kollekcióját

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

A norvég székhelyű Helly Hansen –140 éve szorosan együttműködve a hegyi szakemberekkel és sportolókkal – újabb professzionális minőségű ruházatot fejlesztett, hogy a szabadban úgy érezhessük, igazán élünk. Máig több mint 55 000 szakember – ideértve a hegyi vezetőket, a kutató és mentő önkénteseket, valamint a síelőket – választja a Helly Hansen ruházatait, tudva, hogy védve lesznek az elemektől a mindennapi tevékenységük során. A márka 2018-ban a Mountain kategóriát különböző nadrágokkal bővíti a könnyű softshell anyagúaktól kezdve egészen a teljesen vízálló, légáteresztő nadrágokig. A kollekció egész évben elérhető azok számára, akik különféle környezetben és időjárási körülmények között keresik a kihívásokat.

Akár egy egész hónapot, vagy csak egy órát tervezel a szabadban tartózkodni, az időjárási körülmények egy pillanat alatt megváltozhatnak, amivel ruházatunknak is lépést kell tartania. A Mountain kollekció új nadrágjai a hegyi kalandorok technikai és kényelmi igényeinek egyaránt megfelelnek. Az új Odin Huginn Pant és W Odin Muninn Pant lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy úgy válasszanak, akár a profik. A nadrágok ugyanis a tartós, mégis rugalmas PFC-mentes DWR bevonatú anyagokat a mozgást segítő szabásokkal ötvözik annak érdekében, hogy ugyanolyan jól teljesíthessünk egy több napos vadregényes túra, mint egy egynapos kirándulás során.

Odin Huginn Pant
A norvég mitológiában Huginn egyike annak a hollópárnak, amelyik átrepül mind a 9 világon, hogy hírt vigyen Odin istennek. Nem könnyű olyan softshell nadrágot találni, amely ideális efféle kihívásra. Az Odin kollekció legújabb tagja a Huginn nadrág, amely bármely célra és évszakhoz tökéletes választás.
• Softshell szövet dinamikus vonalvezetéssel a változó körülmények között történő kényelmes mozgás érdekében
• Aktív mozgást segítő szabás
• Vízlepergető, szélálló és légáteresztő
• PFC-mentes DWR bevonat
• Állítható nadrágalj és bakancsrögzítő
• Teljesen szabályozható derékrész

W Odin Muninn Pant
A norvég mitológiában Muninn egyike annak a hollópárnak, amelyik átrepül mind a 9 világon, hogy hírt vigyen Odin istennek. Nem könnyű olyan softshell nadrágot találni, amely ideális efféle kihívásra. Az Odin kollekció legújabb tagja a Muninn nadrág, , amely bármely célra és évszakhoz tökéletes választás.
• Softshell szövet dinamikus vonalvezetéssel a változó körülmények között történő kényelmes mozgás érdekében
• Aktív mozgást segítő szabás
• Vízlepergető, szélálló és légáteresztő
• PFC-mentes DWR bevonat
• Állítható nadrágalj és bakancsrögzítő

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .