A G-Shock megzavarja a mátrixot a Digital Glitch sorozattal

Egy elektromos hatású háromrészes kapszula, amely irizáló fényvisszaverő képességet mutat.


A G-SHOCK egy háromrészes kapszulát dob ​​le, felfedve egy új grafikai mintát, amelyet a digitális zaj és a statika ihletett. A Digital Glitch sorozat a GA-2100NN-1A, GA-2200NN-1A és DW-5600NN-1 modelleket tartalmazza. Az órákon egy félig átlátszó szalag található, amelyet polarizált tintanyomat tagol, amely az átvitel közepén meghibásodó elektromos áram képét idézi. A nyomtatási technológia legújabb gyakorlatait alkalmazva a G-SHOCK futurisztikus sorozata stílusos, divatos ajánlatot kínál az órarajongók számára.


A márka jegyében minden óra 200 méteres vízállóságot és ütésállóságot biztosít. Mindhárom modell fel van szerelve vakuriasztással, dupla LED lámpával vagy EL háttérvilágítással, többfunkciós riasztóval, 1/100 másodperces stopperrel és visszaszámlálóval. A torz statikus hatás érdekében a G-SHOCK többszögű nyomtatása mikrorészecskéket rak le, amelyek különböző szögben verik vissza a fényt. Közvetlen megvilágítás esetén a szíj lumineszcens fénye és bonyolult tintahatása kontrasztot alkot a matt fekete komponensekkel és a neobrit lumenével. A sorozat két analóg/digitális modellt mutat be, amelyek világidőt kínálnak: egy nyolcszögletű GA-2100NN-1A lila színben és egy szemet gyönyörködtető GA-2200NN-1A zöld színben, amelyen látható keret csavarjai masszív, sportos megjelenést biztosítanak. A kék DW-5600NN-1 kisebb, nyolcszögletű digitális egysége elektrolumineszcens háttérvilágítást biztosít gyenge fényviszonyok mellett.


Egyedülálló grafikus képei és áttetsző szerkezete mellett a Digital Glitch kapszula sokoldalú belépési pont a márka jellegzetes GA-2100 és GA-2200 sorozatába. Mindkettő technológiailag erős funkcionalitással büszkélkedhet, és a G-SHOCK szabadalmaztatott Carbon Core Guard szerkezetének köszönhetően biztosítja, hogy hardvere lépést tudjon tartani az életstílusod kiszámíthatatlan igényeivel. A Digital Glitch időmérők bemutatják a márka masszív, texturális dizájn iránti hajlamát; a kollekció egy stílusos vállalkozás, amely egyesíti a technológiát az innovatív grafikus képalkotással.


*A bemutatott termékek színtónusa bizonyos esetekben eltérhet a tényleges terméktől.