A G karakterek egymást követő mesterei

Jellegzetes karakterek kelt életre terepszínű dizájnban

A Casio Computer Co., Ltd. bejelentette G-SHOCK ütésálló óráinak legújabb kiegészítését. A DW-5600GU-7 a Master of G modellek korábbi karaktereit tartalmazza, amelyeket szárazföldön, tengeren és levegőben való használatra terveztek, mindezt egyetlen időmérőben desztillálva.

A DW-5600GU-7 arcát és pántját teljes egészében egy álcázó dizájn borítja, amely ikonikus karakterekből készült, amelyeket egykor a Master of G karórák hátlapjára gravíroztak. Az összes G-SHOCK óra közül a Master of G vonal megnyerte a kalandorokat, akik megpróbálják megküzdeni a keménység határait. Ez a legújabb kiegészítés a vonal 18 karakterét kelti életre, köztük a FROGMAN sorozat ikonikus békáját, a MUDMAN sorozat vakondját, valamint a RANGEMAN vadmacskát. A szalagot és a keretet kifejezetten úgy tervezték, hogy az egyes karakterek jellegzetes vonásait felmutassák, így könnyen felismerhetők az álcázás közepette.

Ezek a rendkívül egyéni karakterek terepszínű dizájnnal vannak elrendezve, alapvető fekete-fehér színsémával a stílusos, menő dizájn érdekében.

KATTINTS A KÖVETKEZŐ OLDALAKRA ÉS ISMERD MEG A KARAKTEREK TÖRTÉNETÉT!