A Fujifilm bemutatja az új X-S10 tükörnélküli fényképezőgépét

Akár 6,0 fényértéknyi képstabilizálás kompakt és könnyű testbe csomagolt IBIS-ből

Kiváló teljesítményű modell felhasználóbarát kezelőszervekkel

FUJIFILM vállalat (Elnök: Kenji Sukeno) örömmel jelenti be a FUJIFILM X-S10 bevezetését, amely a legújabb kompakt és könnyű tagja a FUJIFILM X széria tükörnélküli cserélhető objektíves fényképezőgépeinek. Az egyedülálló képminőséget biztosító fényképezőgép November közepétől lesz kapható külünféle objektívekkel szettesítve is.

A legfőbb funkciókkal felszerelve úgy, mint a 26,1MP X-TransTM CMOS 4 szenzor, a nagy sebességű X-Procceszor 4 képfeldolgozó motor és a vázon belüli képstabilizátor (IBIS), az X-S10 maximális teljesményt kínál egy kompakt testben.

Az X-S10 tökéletesen megfelel mindazoknak, akiknek könnyű képalkotási megoldásra van szükségük, professzionális funkciókkal a fotózáshoz és a videózáshoz egyaránt. Az AUTO/SP mód autómatikusan módosítja a kamera beállításait, szükséges finomhangolás nélkül, hogy a lehető legtökéletesebb képeket készítse el. A fejlett videó képességek képesek éles 4K / 30P 4: 2: 2 10 bites vagy nagy sebességű full-HD videó készítésére 240 kép / mp sebességgel. A változtatható szögű LCD akár 180 fokban előre is dönthető. A kamera mindenki számára biztosít szerethető funkciókat

kezdve a fotósokkal, a videósokon át egészen a hobbistákig!

A termék főbb jellemzői

Az újonnan kifejlesztett kisebb IBIS a kompakt vázhoz

A vázon belüli képstablizátor (IBIS) szerkezete körübelül 30%-al let kisebb térfogatban és tömegben, mint az előző modellé.* A mindössze 450 grammos súly és kis méret ellenére az X-S10 akár 6,0 fényértékes*, öttengelyes képstabilizációt biztosít. Ez egyben az első középkategóriás X sorozatú kamera, amely mozgásérzékelő visszatartó mechanizmust használ, amely egy mechanikus lengéscsillapító, amely megvédi a redőnytől esetlegesen fellépő enyhe rezgéseket, ezzel is további stabilitásszintet biztosítva a kép tisztasága és felbontása érdekében.

・A kézi stabilitás további elősegítése érdekében az X-S10 nagy, ergonomikus magnéziumötvözetből készült markolattal rendelkezik, amely megkönnyíti a kamera stabilan tartását, ha nagyobb objektívek vannak felszerelve. A kialakítás magnéziumötvözetből készült elülső és felső lapot is tartalmaz, hogy a test merev és robusztus maradjon.

* A “FUJIFILM X-T4” tükör nélküli digitalis fényképezőgépben használt IBIS funkciójával összehasonlítva

* 6,0 fényértékes képstabilizálás a 30 cserélhető objektívből 20 esetében (XF / XC objektívek) jelenleg elérhető

Legendás filmszimulációk és frissített AUTO funkciók a kiemelkedő képminőség érdekében

・A FUJIFILM filmszimilációs módok annak okán keltek életre, hogy megünnepeljük az analog filmek történelmét azzal, hogy digitalizáltuk az iparág legismertebb analog filmjeit. Az X-S10 18 exkluzív filmszimulációs móddal rendelkezik, köztük az ETERNA Bleach Bypass funkcióval, amely gyönyörű, telítetlen, nagy kontrasztú képi világot hoz létre.

・Az X-S10 egy frissített [AUTO SP (Jelenethelyzet)] módot kínál, amely automatikusan állítja a fényképezőgép beállításait a tökéletes kép elérése érdekében anélkül, hogy további finomhangolásokat kellene végeznünk a beállításokban. Most már a tájak letisztult és élénk színekkel történő fényképezése, a gyönyörű bőrtónusú portrék vagy minden tekintetben jól exponált képek készítése a fotográfiai tudás szintjétől függetlenül is lehetséges.

Megbízható AF és nagy sebességű sorozatfelvételi mód a fontos pillanatokban

・Az X-S10 nagysebességű AF és AF-követési teljesítményének, az X-TransTM CMOS 4 érzékelő 2,16 millió fázisérzékelő képpontjának és az X-Processor 4 számítási teljesítményének kombinációja gyors és pontos autofókusz eredményt biztosít, és akár 0,02 másodperc alatt éri el a fókuszt bizonyos esetekben akár -7,0 EV* mellett is.

・Az X-S10 nagy pontosságú követő AF-el van felszerelve a mozgó témák követésére, valamint Arc / Szemfelismerő AF funkcióval a személy arcának és szemének követésére.

・Sötétedés nélküli nagysebességű sorozatfelvétel * 8 kép / mp a mechanikus zár esetén és 30 kép / mp az elektronikus zár esetén

*Ha az XF50mm F/1.0 van felszerelve a vázra.

* Nagy sebességű sorozatfelvétel sötétedés nélkül, amelyben a kereső sötétedik felvételkészítés közben, aminek következtében a felhasználó elvesztette a témát; Ez csak az elektronikus zár használatakor érhető el.

Változtatható szögű LCD kijelző és kereső amely 3 boost módot támogat

・Az X-S10 rendelkezik egy változtatható szögű LCD-monitorral, amely akár 180 fokban is elfordítható, így nemcsak szelfik, hanem állóképek és videók készítésére is alkalmas különféle kameraállásokból.

・A kijelző élő nézet funkciójának három elérhető Boost módja van*, úgy, mint a gyenge megvilágítás prioritás, a felbontás prioritás és a képfrissítési prioritás.

Kiterjedt videófelvételi funkciók

・Az X-S10 4K videót állít elő a 6K-nak megfelelő adatmennyiségből, hogy a felvételek nagy felbontásúak legyenek, alacsony zajszint mellett. Támogatja a 4K / 30p 4: 2: 0: 8 bites videók rögzítését a kamerába helyezett SD kamerára, valamint a 4K / 30p 4: 2: 2: 10 bites videó kimenetet a HDMI porton keresztül.

・A kamera nagy sebességű full-HD felvételre is képes 240p-vel, és akár 10-szeres lassítású felvételt készíthet egy gyorsan mozgó témáról.

・Az X-S10 IBIS-én kívül egy digitalis képstabilizáció is dolgozik a vázban, amely erősen korrigálja fényképezőgép esetleges remegéseit ha például kamerával a kézben sétálva készít felvételeket. Az IS Mode Boost funkció megléte gyakorlatilag teljesen kiküszöböli a kézben tartátsból adódó remegést.

・Az X-S10 tetején elérhető dedikált filmrögzítő gomb lehetővé teszi a videófelvétel automatikus elindítását állókép készítése közben is. Az expozíció és fókusz beállítások automatikusan rögzítődnek AUTÓ módban.*

* Az AF mód folyamatos AF-re vált.

Árazás és variációk

Termék név, színvariációk, megjelenés dátuma és árak

Product nameSzínvariációkMegjelenés dátumaJavasolt fogyasztói ár
Digitális kamera “FUJIFILM X-S10”

Fekete
2020 November közepe
Hivatalos hazai ár még nem közölt
Digitális kamera és objektív kit “FUJIFILM X-S10” “FUJINON XC15-45mm F3.5-5.6 OIS PZ”
Hivatalos hazai ár még nem közölt
Digitális kamera & dupla zoom objektív kit “FUJIFILM X-S10” “FUJINON XC15-45mm F3.5-5.6 OIS PZ” “FUJINON XC50-230m F4.5-6.7 OIS Ⅱ”
Hivatalos hazai ár még nem közölt
Digitális kamera & zoom objektív kit “FUJIFILM X-S10” “FUJINON XF18-55mm F2.8-4 R LM OIS”
Hivatalos hazai ár még nem közölt
Digital kamera & objektív kit “FUJIFILM X-S10” “FUJINON XF16 80mm F4 R OIS WR”
Hivatalos hazai ár még nem közölt