A Ford továbbfejleszti interaktív játékát

A jövő héten megnyíló Gamescom kiállításon a Ford fontos hírt jelent be: a vállalat beszáll az e-sportba, vagyis abba a rendezvénysorozatba, amit világszerte emberek milliói követnek online és a világ legnagyobb arénáiban.

A Gamescom 2019. augusztus 20. és 24. között várja a játékrajongókat Kölnben. A 8. csarnokban felállított Ford standon a látogatók számos játékélményt megtapasztalhatnak, az interaktív 4D izgalmaktól kezdve egészen a játékterem-stílusú akciókig, és megismerhetik azokat az újdonságokat, amelyeket a vállalat a jövő hét során jelent be.

A Ford immár állandó szereplőnek számít a kiállításon, amely évek óta a világ több mint 100 országából vonzza a látogatók százezreit. 2018-ban a vállalat volt az első autógyár, amely egy valódi járművet állított ki a digitális játékok legnagyobb európai szakvásárán: a Ford Ranger Raptort, a kontinens legkelendőbb pickupjának nagy teljesítményű változatát. 2017-ben azok a játékosok, akik a legjobb virtuális köridőt teljesítették a Ford standját, élőben is kipróbálhatták tudásukat a híres Spa-Francorchamps versenypályán, egy Ford Focus RS volánja mögött.