A csodák könyve

Julien Sandrel: A csodák könyve

Kolosi Beáta, a Líra Könyv Zrt. vezérigazgatója:
Vajon képesek vagyunk felnőttként egy kamasz bakancslistáját megvalósítani? Thelma, az egyedülálló édesanya, hogy megmutassa a fiának az élet szépségeit, lépésről lépésre követi Louis álmait. Ez persze számos kihívást tartogat, ha az ember már elmúlt negyvenéves. Ebben a regényben azt szerettem igazán, hogy bemutatja a határtalan anyai szeretetet, illetve azt, hogy önmagunkra találni és teljes életet élni sohasem késő.

Élj úgy mindennap, mintha az lenne az utolsó!
Louis tizenkét éves. Ma reggel meg akarja osztani az anyjával a legfontosabb titkát: hogy életében először szerelmes. Thelma azonban, mint mindig, a munkájával van elfoglalva. A dühös és csalódott fiú felpattan a gördeszkájára, és leszáguld egy lejtőn. Az alján azonban belerohan egy teherautóba.
A prognózis komor. Ha négy héten belül Louis nem tér magához a kómából, már nem várható javulás az állapotában. Thelma kétségbeesve tér haza a kórházból, és a fia szobájában talál egy kis füzetet. Benne Louis felsorolta az összes ,,csodáját”, vagyis azokat a tapasztalatokat, amelyeket az életében át szeretne élni.
Thelma úgy dönt, hogy oldalról oldalra haladva valóra váltja ezeket a csodákat. Ha Louis meghallja a kalandjait, meglátja, milyen szép az élet, talán ez segít neki visszatérni. És ha négy héten belül Louis-nak meg kell halnia, akkor Thelma a csodák könyvén keresztül éli azt az életet, amelyről a fia álmodott…

Ár: 2990 Ft
Formátum: 125×200 mm
Kötés: Kartonált
Terjedelem: 272 oldal
ISBN: 978 963 452 377 2