A Casio por- és sárálló G-SHOCK-ot mutat be, fémből készült külsővel

Három érzékelő és Smartphone Link továbbfejlesztett funkcionalitást biztosít

A Casio Computer Co., Ltd. bejelentette G-SHOCK ütésálló óracsaládjának legújabb tagjának megjelenését. Az új por- és sárálló MUDMASTER GWG-B1000 fém külső alkatrészekkel rendelkezik a szilárd, erőteljes kialakítás érdekében.

A G-SHOCK 1983-as megjelenése óta a Casio folytatta a funkcionális, szerkezeti és tervezési fejlesztések bevezetését a vonal kiemelkedő ütésállósága érdekében. A nagyszerű G-SHOCK órák közül a Master of G sorozat, amelyet extrém körülmények között való használatra terveztek, rendkívüli szívóssága miatt népszerűnek bizonyult.

Az új GWG-B1000, a Master of G sorozat kiegészítője, egy erős por- és sárálló MUDMASTER, amelyet homokos, piszkos környezetekre terveztek. A robusztus fém külső megőrzi a G-SHOCK ütésállóságát masszív kivitelben, szemet gyönyörködtető többdimenziós formában.

A 12 és 6 órás pozícióban lévő védő részek védik az óraüveget, amely jellemzően a leginkább ütésálló, és gyémántszerű szén (DLC) bevonattal vannak ellátva, hogy még nagyobb kopásállóságot biztosítsanak. Ezeket az alkatrészeket olyan alkatrészekből vágják ki, amelyeket először előlap alakúra kovácsolnak egy aprólékos gyártási folyamat során, amely bonyolult formákat ad fémben. Az elülső gombvédő összetett öntött formája egy másik módszerrel, fém fröccsöntéssel (MIM) érhető el.*

  • A fém fröccsöntés olyan technika, amely egyesíti a fröccsöntést és a szinterezési folyamatot. A finom fémport összekeverik egy kötőanyaggal, a műanyagokhoz hasonló módszerrel fröccsöntik, majd szinterezik, hogy nagy pontosságú fém alkatrészeket állítsanak elő összetett háromdimenziós formában.

Ez az időmérő olyan funkciókat is tartalmaz, amelyekre a szárazföldi küldetések során a felhasználóknak szükségük van üldözéseik végrehajtásához. Ez az első Casio G-SHOCK, amely háromszoros érzékelővel rendelkezik, amely méri az iránytű irányát, a tengerszint feletti magasságot/légköri nyomást és a hőmérsékletet, valamint a napenergia-töltést és a rádióhullámok vételét, amely okostelefon-csatlakozással is rendelkezik. Ha az órát okostelefonnal párosítják, a telefonon található dedikált alkalmazás különféle hasznos funkciók egyszerű kezelését kínálja, beleértve a Helyjelzőt, amely a behelyezett számlapjelző mutatóját az alkalmazáson belüli térképen rögzített hely irányába mutat, valamint a Mission funkciót. Napló, amely rögzíti a tevékenységi előzményeket.

A Casio továbbra is továbbfejleszti az egyre fejlettebb ütésállósággal és eredeti Casio funkcióval rendelkező órákat, hogy támogassa a korlátokat folyamatosan feszegető szakembereket.